Cum alegi un flex bun?

Polizorul unghiular, care este o unealta electrica profesionala, mai des cunoscuta sub numele de flex, este o unealta ideala pentru toti cei care intentioneaza sa isi renoveze casa, sa isi reamenajeze gradina, sau pentru cei care au de slefuit ori de taiat anumite materiale.

Flexul, este o unealta electrica, care functioneaza datorita unui motor electric, si este ideala atat pentru cei care activeaza in domeniul constructiilor, cat si pentru cei care au de gand sa isi renoveze casa.

Ca si principiu de functionare, motorul electric al flexului, pune discul abraziv in miscare, sau diamantul aflat in dotarea flexului, iar in functie de puterea motorului, se poate taia, sau se poate slefui un material precum piatra, metalul, lemnul, etc.

Un flex, trebuie sa ofere concomitant anumite lucruri esentiale pentru ca sa functioneze foarte bine, iar aceste lucruri estentiale ar fi puterea maxima, siguranta in momentul utilizarii, dar si confortul in timpul utilizarii.

Atunci cand ai la dispozitie un flex, poti sa tai teava, fier, lemn, plastic sau piata, asa ca pentru fiecare tip de metal, ai nevoie de un disc special, dar si de un flex care sa aiba un motor de mare putere.

Deasemenea, tot in momentul in care ai la dispozitie un flex, poti sa slefuiesti sis a degrosezi fierul, piatra, teava, cimentul, asa ca ai nevoie neaparat de un disc special, de o perie abraziva, dar iti trebuie si un polizor cu turatie mica.

Asadar, dupa cum se poate observa, un polizor unghiular, este o scula electrica profesionala de care poti sa ai nevoie acasa sau pe santier, iar daca vei cauta cele mai noi oferte Zyg, cu siguranta iti vei putea alege un polizor unghiular foarte bun.

Ei bine, cand intentionezi sa iti cumperi o astfel de unealta electrica profesionala, trebuie sa tii cont in primul rand de modul de alimentare, astfel ca poti sa gasesti atat polizoare unghiulare care se pot alimenta electric, dar poti sa gasesti si polizoare unghiulare care se pot alimenta cu ajutorul unui acumulator.

Deasemenea, atunci cand intentionezi sa iti cumperi o astfel de scula electrica profesionala, va trebui sa tii cont si de cat de des vei utiliza flexul, pentru ca daca vei folosi in fiecare zi unealta, atunci cu siguranta iti va trebui un flex care sa fie cat mai puternic si cat mai performant, asa ca in aceasta situatie, va trebui sa tii cont si de puterea motorului, dar si rotatia este un factor care trebuie sa te intereseze.

Un alt amanunt care trebuie sa te intereseze, este reprezentat de discuri, pentru ca va trebui sa iti cumperi discuri pentru fiecare tip de material pe care urmeaza sa folosesti flexul, pentru ca un singur disc, nu poate fi folosit atat pentru fier, cat si pentru lemn, piatra sau alte materiale.

Plus de asta, tot in momentul in care intentionezi sa iti cumperi un flex, mai trebuie sa tii cont si de numele brandului producator, pentru a alege un produs de cea mai buna calitate, si care sa isi merite banii.

 

Daca ti-a placut arata si altora!