De ce sa alegi un suport telefon birou?

In cazul in care in viata de zi cu zi, dar mai ales in timpul liber folosesti foarte mult telefonul mobil, cu siguranta ar trebui sa iti indrepti atentia spre mai multe accesorii telefoane, iar aici putem sa ne referim de exemplu la accesoriile care iti pot proteja telefonul, dar si la alte accesorii extrem de interesante.

Un astfel de accesoriu interesant pentru smartphone, si care se pare ca este din ce in ce mai cautat pe piata, este suportul telefon birou.

Ei bine, de cele mai multe ori, persoanele care lucreaza la birou, fie primesc mesaje sau telefoane in interes profesional, fie primesc mesaje si telefoane in interes personal, sau trebuie sa citeasca mailuri rapide, asa ca de foarte multe ori, dintr-o mica neatentie, aceste persoane pot sa isi scape pe jos telefonul iar acesta sa se sparga.

Din fericire insa, pentru aceste persoane a aparut pe piata un incarcator foarte interesamt, si anume PopSockets. Un amanunt interesant este faptul ca pentru prima data, conceptul PopSokets a aparut in anul 2012, si a fost inventat de catre profesorul de filososie David Barnett, care initial a lipit doua mari butoane pe telefonul personal pentru a-si putea pastra infasurate castile.

La foarte scurt timp de la punerea in rpractica a acestui accesoriu, in noiembrie 2013, s-a deschis deja primul magazn onlune care a comercializat strict astfel de accesorii smartphone.

Apoi, nu a mai trecut foarte mult timp, pana cand NPR SUA, a considerat faptul ca Popsockets este cel mai important accesoriu al unui smartphone.

Iarasi este fimportant de amintit faptul ca odata cu trecerea timpului, din ce in ce mai multi utilizatori de smartphone au inceput sa apeleze la aceste accesorii, astfel ca din 5 persoane care detin un model iPhone, cel putin 3 detin si un astfel de accesoriu.

Chiar si utilizatorii care detin un smartphone cu sistemul de operare Android detin un astfel de accesoriu, asa ca din 9 utilizatori de smartphone-uri cu Android, undeva la 6 persoane detin un astfel de accesoriu.

In conditiile in care te intrebi de ce ar mai fi indicat pentru tine sa iti indrepti atentia spre un alt accesoriu, un motiv ar fi acela ca spre deosebire de celelalte suporturi smartphone care se gasesc pe piata, Popsockets este cel mai ieftin.

Referitor la ultimul paragraph, grebuie mentionat faptul ca un suport smartphone cu magnet costa undeva in jur de 150 lei, pec and un dock Apple poate sa coste pana in 300 de lei.

Aici ar fi important de mentionat faptul ca un PopSockets cost in jur de 100 de lei, insa acest accesoriu chiar si mai ieftin fiind, va putea sa fie foarte eficient si te va putea uimi.

Plus de asta, chiar si cand vrei sa te uiti la poze de pe telefon, sau cand vrei sa vizionezi un film, acest accesoriu poate sa fie util, pentru ca il vei pune pe masa, iar telefonul si accesoriul nu se vor mai misca.

Asadar, atunci cand intentionezi sa iti cumperi un accesoriu interesant pentru telefonul tau, ar fi indicat sa iti alegi un astfel de suport smartphone birou.

Daca ti-a placut arata si altora!