De ce sa cumperi mobila personalizata?

Cand cumparam o casa noua sau vrem sa remodelam, gasim adesea iluzia de a cumpara mobilier, ne uitam in mod repetat la revistele tendintelor in designul interior, facem harti mentale despre cum si unde ar fi fiecare dintre mobilier, dar cand mergem la magazin simtim ca ne prabusim frontal cu un perete de beton, mobilierul nu se potriveste, este foarte mare sau foarte mic pentru casa noastra, nu se potriveste prin usa sau este imposibil sa urci scarile. Poti alege mobilier Aethos.

Aceasta poveste se repeta adesea din nou si din nou in fiecare dintre magazine, asa ca ajungem sa cumparam lucruri care nu se potrivesc cu adevarat cu ceea ce visam; pentru a evita aceste situatii, exista o optiune mult mai simpla decat mersul pe jos printr-o mie de magazine in cautarea a ceva ce va place cu adevarat, este vorba despre cumpararea de mobilier personalizat.

Avantajele achizitionarii de mobilier personalizat

Mobilierul la comanda are o serie de beneficii de care trebuie sa tinem cont daca ceea ce ne dorim este sa avem casa noastra de vis:

  • Puteti alege materialul: atunci cand cumparati o piesa de mobilier fabricata anterior, cumparati doar ceea ce vedeti, astfel incat sa nu puteti decide cu adevarat materialul cu care doriti sa fie fabricat, pe de alta parte, atunci cand vine vorba de un mobilier personalizat, puteti alege materialul, jucandu-va astfel cu pretul (functional daca aveti un buget scurt) si durabilitatea.
  • Este facut pentru casa ta: sunt multe momentele de gandire cand nu stiti cum sa va puteti potrivi o piesa de mobilier, insa cu un mobilier pe comanda totul se aranjeaza perfect. Aceasta diferenta intre dorinta si putere este cu adevarat relevanta, mobilierul se va potrivi exact dimensiunilor de care aveti nevoie.
  • Optimizati spatiile: in fiecare casa exista un colt in care credem ca nu se potriveste nimic sau un spatiu care este nefolosit, atunci cand alegeti sa faceti un mobilier personalizat, optimizarea spatiilor este luata in considerare, facand fiecare centimetru al casei dumneavoastra functional.
  • Arata mai bine conceput: atunci cand comandati sa faceti mobilierul casei dumneavoastra in conformitate cu masurile, spatiul va fi proiectat de un profesionist, va fi armonios si se va potrivi perfect nevoilor casei dvs.
  • Totul se va potrivi mai bine: opriti-va pentru o clipa sa va ganditi la ceea ce ati pune intr-o vitrina: bijuterii, portelan, pe scurt, orice este special pentru dvs., intr-o vitrina pe care o cumparati de-a gata, va arata totul bine, dar cand cumparati mobilier pe comanda, veti optimiza masurile si dimensiunile a ceea ce veti pastra in acel loc si cu siguranta va arata spectaculos.
  • Mobilierul tau este unic: Ceea ce ne dorim cu totii este ca o casa sa strige ca este a noastra, sa avem ceva din personalitatea noastra impregnat, iar cu siguranta asta se intampla cu mobilierul la comanda si niciodata, indiferent unde te duci, nu vei gasi o piesa de mobilier exact ca a ta, iar asta este ceva de nepretuit, exclusivitate.

Aspecte interesante despre istoria scaunelor

Faptul ca inca se spune ca stam „in” un fotoliu si „pe” alte tipuri de scaune este o reminiscenta a timpului in care domnul sau domnul statea „pe scaunul sau”. Aceste scaune asemanatoare unui tron ​​au avut intotdeauna un caracter arhitectural si, pe masura ce sentimentul gotic s-a diminuat, au luat caracteristicile distinctive ale lucrarii renascentiste. Producatorii de mobila si-au acoperit si munca bruta cu aur care se numeste aurire.

Inainte de Dinastia Tang (618–907 d.Hr.), pozitiile de sezut predominante in cultura chineza Han , precum si cativa dintre vecinii sai, erau pozitia seiza si lotus pe podea sau covorase .. Cele mai vechi imagini cu scaune din China sunt din picturile murale si stele budiste din secolul al VI-lea, dar practica de a sta pe scaune la acea vreme era rara. Abia in secolul al XII-lea scaunele s-au raspandit in China.

Savantii nu sunt de acord cu privire la motivele adoptarii catedrei. Cele mai comune teorii sunt ca scaunul a fost o consecinta a mobilierului chinezesc indigen, ca a evoluat dintr-un scaun de tabara importat din Asia Centrala, ca a fost introdus in China de misionarii nestorieni in secolul al VII-lea si ca scaunul a venit in China din India ca forma de mobilier monahal budist.  In China de astazi, atat formele de viata ridicate, cat si formele la nivel de mat sunt inca utilizate.

In Europa, s-a datorat in mare masura Renasteriica scaunul a incetat sa mai fie un semn de inalta functie si a devenit insotitorul obisnuit al oricui isi permitea sa-l cumpere. Odata ce ideea de privilegiu a disparut, scaunul a intrat rapid in uz general. Gasim ca aproape imediat au inceput sa reflecte moda orelor.

Nicio piesa de mobilier nu a fost vreodata atat de apropiata de un indice de schimbari somptuare. A variat in marime, forma si robustete, cu moda nu numai a rochiei pentru femei, ci si a barbatilor.

Daca ti-a placut arata si altora!