Factori care provoaca descarcarea rapida a bateriei iPhone

Aveti probleme de descarcare a acumulatorului iPhone chiar acum? Indiferent de dispozitivul iOS pe care il aveti, nu este distractiv daca trebuie o baterie iPhone de 2-3 ori intr-o zi pentru ca in acest caz este posibil sa fie nevoie sa cautati sursa de alimentare oriunde mergeti pentru a va reincarca iPhone-ul.

Exista multi factori care cauzeaza aceasta problema. Descarcarea bateriei iPhone poate fi legata de problemele software si de aplicatiile care ruleaza pe dispozitiv. Anomalia bateriei in sine sau faptul ca durata de viata a bateriei a atins limita poate fi si alti factori. Fiecare baterie are durata de viata. Cand expira, trebuie sa il inlocuiti cu cel nou.

Exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a remedia problemele legate de scurgerea bateriilor pe dispozitivele iOS. Urmati ghidul nostru si incercati solutiile pe care le-am enumerat, iar astfel veti avea sanse mari de a va ajuta bateria iPhone sa reziste mai mult timp incarcata.

Opriti Bluetooth

Incercati sa deconectati accesoriile de asociere, cum ar fi difuzoarele terta parte, Apple Watch etc. Deoarece aceste accesorii utilizeaza tehnologia Bluetooth pentru a imperechea cu iPhone, puteti sa dezactivati functia Bluetooth.

  • Deschideti centrul de control prin deplasarea in sus din partea de jos a oricarui ecran
  • Atingeti pictograma Bluetooth de langa pictograma WiFi si dezactivati caracteristica
  • Acum, dupa ce ati deconectat toate accesoriile Bluetooth, urmariti comportamentul bateriei iPhone.

Daca bateria actioneaza normal, este bine. Inseamna ca bateria iPhone-ului tau este in regula. Tot ce trebuie sa faceti este sa gestionati cu intelepciune modul de utilizare a functiei Bluetooth – nu uitati sa il dezactivati atunci cand nu il utilizati.

Sau, incercati sa gasiti accesorii similare care economisesc mai mult. Aflati mai multe despre sfaturi si truc pentru a va extinde durata de viata a bateriei iPhone la sfarsitul acestui articol.

Dezactivati datele mobile si wifi cand nu folositi internetul

De fiecare data dupa ce nu mai utilizati datele mobile, dezactivati-le, iar in acest fel bateria dvs. va trebui sa reziste mai mult timp incarcata. Acelasi lucru este valabil si in cazul wifi. Cand wifi si datele mobile sunt activate, se descarca mai repede bateria, asa ca daca nu trebuie sa folositi internetul, dezactivati aceste functii.

Analizati aplicatiile

Exista multe aplicatii care nu se comporta corespunzator, iar din acest motiv bateria dispozitivului iPhone poate avea de suferit. Pentru a remedia aceasta problema, puteti dezinstala si apoi instala din nou fiecare aplicatie in parte. In acest fel veti descoperi care aplicatie sa fost daunatoare pentru baterie.

Setati luminozitatea ecranului cat mai inchisa

Se stie faptul ca un ecran smartphone cu cat este mai luminat, cu atat consuma mai multa energie. Din acest motiv, este indicat sa va pastrati ecranul cat mai intunecat posibil, iar astfel ar trebui ca bateria sa ramana incarcata cat mai mult timp.

In cazul in care incercati toate aceste trucuri, iar bateria telefonului se descarca tot la fel de repede, atunci cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa va indreptati atentia spre o baterie iPhone originala si noua. In acest fel, veti avea o baterie noua si de calitate superioara, care in mod normal va rezista mai mult timp incarcata decat vechea baterie.

Daca ti-a placut arata si altora!