Care sunt problemele de care se lovesc utilizatorii de iPhone

Exista o serie de probleme cu care se confrunta dispozitivele iPhone si pentru care, de multe ori, singura solutie o reprezinta un service specializat si in reparatii iPhone.

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le-au reclamat utilizatorii de telefoane iPhone este reprezentata de nefunctionarea imaginilor de fundal dinamice. Pentru aceasta este nevoie sa te asiguri ca modul de economisire a energiei nu este activ, deoarece acesta dezactiveaza imaginile de fundal dinamice. Aceasta optiune este accesibila din pagina Setari> Baterie. In cazul in care acest lucru nu functioneaza, la fel ca si o revenire la setarile din fabrica, atunci este nevoie probabil sa prezinti problema unui specialist in astfel de reparatii.

Multi dintre utilizatorii de iPhone au reclamat faptul ca  pictograma bateriei de pe iPhone 6S sau 6S Plus poate fi blocata si nu se va actualiza singura. Acest lucru te-ar putea induce in eroare crezand ca iPhone-ul este bine incarcat, insa nu este asa, iar in acest fel pictograma pentru procentul bateriei nu mai este sigura. Repornirea iPhone-ului ar trebui sa rezolve temporar problema. Pentru a face acest lucru, apasa si tine apasat butonul Power / Standby, apoi gliseaza cursorul pentru a-l opri si tine apasata aceeasi tasta pentru a reporni dispozitivul. Alternativ, este posibila fortarea repornirii prin mentinerea impreuna a butoanelor On / Standby si Home, pana cand logo-ul Apple apare pe ecranul iPhone. Apple a sugerat ca acest lucru este legat de schimbarile de timp manuale. Pentru a face acest lucru, mergeti pur si simplu la Setari> General> Data si ora pentru a va asigura ca timpul este setat automat. Daca problema persista, contacteaza un specialist in reparatii iPhone pentru a gasi solutia potrivita.

O alta problema des intalnita este imposibilitatea de conectare la reteaua celulara. Daca iPhone 6S are probleme la conectarea la reteaua mobila sau la 4G LTE, nu este ceva neobisnuit. Exista diferite motive pentru care iPhone-ul poate ajunge fara retea sau frecvent cu semnal slab. Pentru solutionare, incearca sa intri la setari si sa te asiguri ca acestea sunt in regula. Incearca sa repornesi telefonul sau sa actualizezi setarile de retea in cazul in care operatorul de retea cere acest lucru. Scoate cartela sim, reintrodu-o, iar daca nici aceasta nu este solutia potrivita, cere ajutorul unui specialist.

Ai patit ca telefonul tau iPhone 6S sa nu mai porneasca atunci cand actionezi butonul? Incercati sa mentii apasate impreuna butoanele Sleep / Wake si Home pana cand logo-ul Apple apare pe ecran. Poate fi necesar sa le tii timp de 10 secunde pana la 30 de secunde. O alta posibilitate este ca bateria sa fie complet descarcata. Daca nici asa nu merge, atunci contacteaza service-ul specializat in reparatii iPhone pentru a identifica problema si pentru a o solutiona.

Daca lanterna telefonului iPhone 6S / 6S + nu functioneaza, nu iti face griji, deoarece aceasta problema ar trebui sa fie relativ usor de rezolvat. Unii utilizatori au constatat ca pictograma lanterna este inaccesibila, astfel incat sa nu poata fi aprinsa, altii raporteaza ca lanterna se stinge singura, inainte ca ecranul sa se blocheze. Incearca o restartare a telefonului, cauta in setari sau mergi la un service daca primele doua solutii nu functioneaza.

 

Daca ti-a placut arata si altora!