Intreaga linie de smartphone-uri de la Moto “scapa” pe net si avem parte de cateva surprize

De obicei, avem de-a face cu zvonuri in ceea ce priveste unul sau doua smartphone-uri de la o companie la un moment dat, dar acum intreaga serie de smartphone-uri de la Lenovo pentru anul 2017, pare sa fi aparut pe Internet sub forma unui diapozitiv prezentat. Cauti reparatii telefoane Bucuresti? Intra pe Service-Gsm.ro.

Conform imaginilor din aceasta prezentare, compania va lansa noua smartphone-uri distribuite in gamele Moto Z, Moto X, Moto G, Moto E si Seria Moto C, destinate diferitilor cumparatori in cursul anului. Daca va intrebati de ce Moto G ar fi in continuare un telefon, dupa lansarea Moto G5 si Moto G5 Plus, se pare ca o noua serie Moto GS se afla in curs de dezvoltare.

In mod separat, un videoclip al prezentarii Lenovo a lui Moto X4 a fost urcat pe internet, in timp ce sapte dintre smartphone-urile viitoare ale companiei, au fost incluse in functia de Android Nougat. Diapozitivul de prezentare a fost obtinut de binecunoscutul blogger Evan Blass si prezinta numele telefoanelor inteligente Lenovo cu marca Moto, raspandite pe 5 serii.

Noua serie Moto C a fost mentionata de mai multe ori in ultimul timp. In diapozitivul de pe internet, seria Moto C a fost descrisa pentru a acoperi “Unlimited Essentials” in doua modele – Moto C si Moto C Plus. In timp ce Moto C va avea un afisaj FWVGA de 5 inci (480×854 pixeli), Moto C Plus va veni cu un display de 5 inci HD (720×1280 pixeli) si o baterie de 4000mAh.

Mergand la seria populara Moto E, descrisa a oferi “valoare nelimitata”, Lenovo va lansa in acest an smartphone-urile Moto E si Moto E Plus. Moto E va avea un ecran HD de 5 inch, sticla curbata de 2.5D si pentru prima data in aceste game, putem observa introducerea senzorului de amprente. Pe de alta parte, smartphone-ul Moto E Plus va veni cu un display de 5,5 inci si o baterie masiva de 5000 mAh.

In timp ce compania a lansat Moto G5 la inceputul acestui an, este de asteptat sa lanseze noi smartphone-uri in seria G, despre care se spune ca este “Unlimited Premium”. Imaginea de prezentare scursa, sugereaza ca Lenovo va lansa smartphone-uri Moto GS si GS + in acest an, dar Evan Blass spune ca telefoanele vor fi numite Moto G5S si Moto G5S Plus in schimb.

In branding-ul sau, Moto de obicei adauga generatia impreuna cu seria de smartphone-uri, si anume, apelativele Moto G5 al Moto G, a cincea generatie. Astfel, clarificarea numelui dat de Blass are sens, atunci cand indica o noua serie GS. Moto G5S va veni cu un afisaj full-HD de 5,2 inchi si corp metalic complet, in timp ce Moto G5S Plus va avea un ecran de 5,5 inci full-HD si o configuratie cu doua camere.

Urmatoarea linie este seria X, care a fost descrisa ca oferind companiei “Perfectiune nelimitata”. Din nou, exista o discrepanta din partea companiei pe aceleasi motive ca imaginea scursa despe Moto X, dar telefonul este cel mai probabil sa fie numit Moto X4.

Cu toate acestea, smartphone-ul va fi lansat cel mai probabil cu ecran de 5,2 inci Full HD, muchii curbate, si un SmartCam. In special, prezentarea telefonului a fost difuzata separat intr-un videoclip de pe site-ul web chinezesc Baidu si a sugerat ca va include un ecran full-HD de 5,2 inchi, cel mai recent Snapdragon 660 SoC, 4GB de memorie RAM, 64GB de stocare incorporata si o baterie de 3800 mAh.

Daca ti-a placut arata si altora!