Capabilitatile aparatului multifunctional de infrumusetare de la Gomecy

ULTRASONIC

Prin aparat “cu ultrasunete” facem referire la un val de vibratii mecanice cu frecventa de 20.000 Hz deasupra caruia nu functioneaza simtul de auz al omului. Pentru aparat cu vacuum Velashape, intra pe UtilariSaloane.ro.

Functia include in principal urmatoarele trei aspecte:

(1) Efectul mecanic

Cu ultrasunete cu mai multa putere decat valurile normale, va accelera miscarea celulelor aplicate corpului uman, va genera un anumit efect de masaj si o energie pentru a schimba celulele.

Intre timp, ultrasunetele pot provoca miscarea citolimpului, rotatia granoplasmului, agitarea particulelor si frecarea sau stimularea difuziei membranei semi-permeabile, care contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice partiale, la intarirea permeabilitatii celulelor si la cresterea puterii metabolismului si regenerarea tesuturilor corpului.

Efectul mecanic al ultrasunetelor are functia de a inmuia tesuturile, de a intari permeabilitatea, de a promova metabolismul, de a accelera circulatia sangelui si de a excita sistemul nervos si celulele.

Cand este aplicat corpului uman, acesta poate transfera energia pe pielea profunda. Prin urmare, aparatele cu ultrasunete au un efect curativ mai bun decat masajul mecanic.

(2) Efectul incalzirii

Ca si metoda de tratament inferioara efectului mecanic, efectul de incalzire al ultrasonului este un fel de caldura generata in interior si 79-82% din caldura generata este transportata prin actiunea in sine a sangelui, in timp ce restul de 18-21% este dispersat la tesuturile apropiate ale corpului prin transferul de caldura.

Prin urmare, pacientul nu are simptome evidente atunci cand ultrasunetele sunt aplicate pentru infrumusetare.

Gradul de crestere a temperaturii tesuturilor corporale cauzat de metode diferite de tratament este, de asemenea, cu diferente. In aceeasi stare a radiatiei undelor ultrasonice continue, metoda de fixare poate determina o crestere a temperaturii mai ridicata decat metoda de miscare.

Efectul de caldura generat de radiatia pulsului este mult mai mic, in timp ce este in aplicare. In aceeasi pozitie, efectul de incalzire al ultrasunetelor poate determina accelerarea fluxului sanguin si modificarea procesului de metabolizare, care poate de asemenea sa consolideze circulatia sangelui, sa reduca excitatia sistemului  nervos, sa calmeze durerea si sa relaxeze fibrele musculare convulsive obtinand o relaxare daca nu totala, cel putin partiala.

(3) Efectul chimic

Efectul biochimic este produs in principal prin reactia de polimerizare si de descompunere. Reactia de polimerizare se refera la un proces al unor molecule identice sau similare care formeaza molecule mai mari.

O cantitate mica de ultrasunete poate stimula procesul de crestere si de producere a compusului proteic din celule si stimuleaza reproducerea tesuturilor deteriorate, in timp ce tratarea cantitatii de ultrasunete poate stimula sinteza proteica a celulelor fibroase.

Reactia de descompunere este un proces in care vascozitatea moleculei mari devine redusa si greutatea moleculara scazuta, determinand scaderea temporara a vascozitatii solutiei medicamentoase, ceea ce este benefic pentru ca medicamentul sa fie usor absorbit.

Prin urmare, aparatele cu ultrasunete poseda functia chimica de accelerare a metabolismului si de intarire a catalizei, intre timp determina valoarea pH-ului tesutului sa se schimbe spre alcalin, astfel incat sa se poata refuza umflarea si durerea cauzata de inflamarea pielii.

Sistemul ultrasonic poate promova permeabilitatea membranei celulare, ceea ce este favorabil pentru dispersarea si penetrarea medicamentului in bacterii, apoi imbunatatirea capacitatii de sterilizare.

Daca ti-a placut arata si altora!