Ce produse sa cumparati de la TelefoaneGsm.ro?

Companiile gsm care se ocupa de comercializarea componentelor si accesoriilor de telefoane si smartphone-uri au o foarte mare cautare deoarece stim foarte bine ca aceste dispozitive nu au o viata extrem de indelungata. Exista numeroase motive pentru care aceste dispozitive au nevoie de o schimbare a componentelor.

Unul din motivele principale poate fi neglijenta utilizatorilor. Multi dintre acestia isi inchipuie ca odata achizitionat un smartphone al unui brand renumit acesta este indestructibil, putand fi folosit in conditii normale chiar si dupa ce a fost scapat pe jos, lovit cu diverse obiecte contondente sau in urma patrunderii unor lichide in interiorul acestuia.

Un alt motiv important pentru care componentele unui telefon mobil se pot strica, este reprezentat de suprasolicitarea acestuia. Componentele care sunt solicitate excesiv din diverse motive vor ceda primele fiind bineinteles nevoie de inlocuirea acestora. Reparatia acestora nu este sigura deoarece aceste piese sunt deja extrem de uzate si este obligatoriu inlocuirea lor cu unele noi pentru folosirea dispozitivului in conditii optime.

Exista bineinteles si un al treilea motiv pentru care aceste componente se pot strica chiar in timpul garantiei si anume o constructie defectuoasa realizata de catre producator. In aceasta situatie producatorul isi asuma schimbarea urgenta a piesei deteriorate cu una noua si efectuarea reparatiei in interiorul garantiei fara ca vreun client sa plateasca pentru aceasta.

Compania Telefoane gsm se incadreaza printre firmele care comercializeaza componente si accesorii gsm, pentru orice tip de telefon, de foarte buna calitate. Compania comercializeaza toate tipurile de componente si accesorii gsm: folii de sticla sau plastic, carcase de telefoane, acumulatori, carduri de memorie, display-uri, huse, incarcatoare, tochscreen-uri, accesorii sau diverse alte componente folosite la un telefon mobil.

Dintre aceste produse vreau sa remarc in mod special cateva. In primul rand display-ul, acesta fiind o componenta esentiala la telefoanele de ultima generatie. Display-urile pe care le comercializeaza compania Telefoane gsm provin de la foarte multe branduri consacrate cum sunt Alcatel, Blackberry, Ericsson, HTC, iPad, iPhone, LG, Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Sagem, Samsung, Sharp, Siemens, Sony, Huawei, dar si de la numeroase branduri care incearca in ultimii ani sa-si faca simtita prezenta pe piata gsm, cum ar fi Allview, Lenovo, Xiaomi, Gionee, Asus, Meizu, Vonino, Wiko, Njoy, etc.

O alta remarca pe care am s-o fac este referitoare la touchscreen-uri. Acestea sunt componente foarte importante in ecuatia unui dispozitiv gsm de tip smartphone. Compania Telefoane gsm isi respecta absolut toti clientii comercializand  touchscreen-uri atat de la marii producatori cat si de la producatori mai mici.

Touchscreen-urile unor mari producatori cum sunt Alcatel, Blackberry, Ericsson, HTC, iPad, iPhone, LG, Motorola, Nokia, Panasonic, Philips, Sagem, Samsung, Sharp, Siemens, Sony, Huawei, sunt comercializate in acelasi timp cu unele produse de companii mai putin populare cum sunt, Allview, Lenovo, Xiaomi, Gionee, Asus, Meizu, Vonino, Wiko, Njoy, etc.

Bineinteles ca o companie care se respecta trebuie sa comercializeze componente de la absolut toate brandurile de telefoane din lume fie ele consacrate sau nu, pentru a nu isi pierde o buna parte din clientii sai si totodata de a reusi atragerea unora noi.

Daca ti-a placut arata si altora!