Intrebari frecvente despre videochat

Prin specificul domeniului, activitatea de videochat ridica in continuare intrebari pentru majoritatea potentialelor modele WOW Studio Videochat Bucuresti. In cele ce urmeaza vom prezenta raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari.

Pot sa muncesc la voi daca sunt inca la facultate?

Exista multe studente care isi doresc un job cat mai bine platit pentru a se descurca pe cont propriu. Traiul in capitala este scump, chiria este scumpa, asa ca fetele care viseaza la o asemenea cariera, pot aplica online pentru un job, se pot intalni cu managerul studioului si impreuna pot stabili un program de lucru.

In ceea ce priveste orele de curs de la facultate, seminariile si sesiunile de examene, flexibilitatea programului de lucru le vor ajuta pe fete sa nu piarda nicio ora predata la facultate. In acest fel, fetele vor vedea cu ochii lor cum este si viata de studenta, dar si viata de femeie de succes.

Am auzit ca se castiga foarte bine de pe urma acestei activitati, este adevarat?

Da, este foarte adevarat. Trainerii studiourilor inca de la inceput sunt alaturi de fetele noi care incep sa practice videochatul, si le arata tot ceea ce este necesar, pentru ca acestea sa isi poata desfasura cat mai bine activitatea, si pentru a castiga cat mai multi bani inca din prima luna.

Nu vreau sa afle prietenii si familia cu ce ma ocup. Se poate pastra confidentialitatea?

Romania este banata, ceea ce inseamna ca modelele de videochat din cadrul WooW Studio Videochat Bucuresti nu pot fi vazute de utilizatorii din Romania. In contractul de munca al modelelor cu siguranta nu va exista cuvantul “videochat”, insa fetele care vor fi selectate pentru a deveni modele, vor afla mai multe detalii la interviu.

Un lucru insa este cat se poate de clar, si anume ca datele personale ale fetelor nu vor fi folosite fara acordul lor, astfel ca nici iubitul, fratele, mama, tata, sora sau oricine altcineva nu va afla ca acestea practica videochatul.

Ce se intampla in cadrul sectiunii Adult?

Sectiunea adult din cadrul unui studio de videochat implica nuditate! Aceasta sectiune ti se potriveste de minune in cazul in care esti o persoana comunicativa si fara inhibitii, pregatita sa castigi sume mari de bani. Ca sa iti faci o idee, in cadrul acestei sectiuni, practic esti o actrita care interpreteaza un rol. Cat de departe mergi cu rolul, depinde doar de tine.

Daca nu vreau deocamdata sa lucrez in cadrul sectiunii Adult?

Recomandarea studiourilor de videochat pentru fetele care sunt mai rusinoase din fire, este sectiunea Non-Adult. Pentru aceasta categorie cerintele sunt aparte deoarece inteligenta si o vasta cultura generala fac toti banii. In plus, cunostintele de limba engleza sunt foarte importante pentru fetele care isi doresc sa activeze in sectorul Non-Adult.

Daca nu ma descurc bine in limba engleza pot sa aplic?

De cele mai multe ori, studiourile de videochat accepta si fetele care nu sunt tocmai cele mai bune prietene cu limba engleza, insa trebuie ca acestea sa participe la cursurile de limba engleza. Cunostintele de limba engleza sunt deosebit de importante, mai ales daca discutam despre videochatul Non-Adult, acolo unde este vorba despre arta conversatiei.

Sunt minora si vreau sa muncesc pentru voi, este posibil?

Nu, cu siguranta raspunsul este nu, indiferent de numele studioului. In momentul in care ai devenit adult, adica atunci cand ai implinit 18 ani, in calitate de pretendenta a unui job ca model de videochat, poti participa la interviu si poti afla toate detaliile legate de aceasta activitate, si poti chiar incepe munca daca treci de proba interviului. Pana in ziua in care ai implinit insa varsta de 18 ani, acest lucru nu este posibil.

Care este cadrul legal in care studioul de videochat isi desfasoara activitatea?

Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele doua legi pe care le respecta studiourile de videochat, pentru a-si desafasura fara probleme activitatea.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care le au fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie. Cu siguranta, fetele isi doresc sa afle cat mai multe lucruri, pentru ca trebuie sa recunoastem, inca videochatul starneste controverse in randul cetatenilor romani.

Daca ti-a placut arata si altora!