OnePlus 5 bate iPhone 7 Plus in noile teste de viteza

Dupa lansarea OnePlus 5 de la inceputul acestei luni, un test de viteza de la o terta parte a aratat ca noul model pilot de la companie, nu numai ca are o capacitate hardware de inalta performanta, dar in mod confortabil, invinge alte flagship-uri de top Android, in ceea ce priveste viteza de lansare a aplicatiilor.

Acum, ultimul test de viteza a dezvaluit faptul ca OnePlus 5 nu doar bate competitia Android, ci si titanul iPhone 7 Plus de la Apple, in acelasi aspect. Pentru huse telefoane la cel mai bun pret, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Intr-un test de viteza video realizat de popularul canal YouTube PhoneBuff, David Brahimi a testat un OnePlus 5 prin comparatie cu un iPhone 7 Plus, intr-un test de viteza care a implicat doua ture de lansare a anumitor aplicatii si jocuri.

In timp ce testul de viteza realizat de acelasi canal in trecut a determinat iPhone-ul ca fiind castigator (fiind vorba de iPhone 6 aici), de data aceasta, OnePlus 5 a lansat aplicatiile mai rapid decat iPhone-ul direct concurent si anume iPhone 7 Plus.

Acum, inainte de a sari la orice concluzie sau judecata, exista cateva lucruri care ar trebui luate in considerare. Aceste teste de viteza nu sunt indicatori definitorii ai performantei telefonului, deoarece ei iau in considerare momentul lansarii aplicatiilor.

Viteza copierii fisierelor, efectuarea anumitor sarcini in cadrul sistemului de operare sau alte aspecte ale performantei nu au fost luate in considerare in acest test de viteza si, prin urmare, nu poate fi considerat concludent prin nici un mijloc.

Mai mult, unul dintre motivele pentru care OnePlus 5 a fost capabil sa incarce aplicatii mai repede decat iPhone 7 Plus este reprezentat de animatiile aplicatiei sale, care sunt afisate in timpul lansarii si inchiderii aplicatiilor. In timp ce iOS 10 are animatii destul de extinse, care va duc in si in afara aplicatiei, animatiile lui OnePlus sunt mai scurte prin comparatie si sfarsesc prin a scurta timpul de lansare a unei anumite aplicatii, in cazul OnePlus 5.

In timp ce OnePlus a fost acuzat ca a manipulat scorurile de referinta cu OnePlus 5, nu exista nicio indoiala ca smartphone-ul ofera intr-adevar performante rapide. De vreme ce incorporeaza un impresionant 8GB de RAM si vine cu un SoC Snapdragon 835, este greu sa ne imaginam ca smartphone-ul se poate confrunta cu lacune in termeni de performanta.

OnePlus 5 a fost lansat la nivel mondial saptamana trecuta si a fost lansat in India la pretul de 32,999 de rupii pentru varianta de baza si 37,999 pentru modelul cu memorie RAM de 8 GB. Dispune de un ecran full-HD de 5,5 inci, sistem de operare Android 7.1.1 Nougat cu skin-ul OxygenOS si vine in optiuni de stocare de 64 GB si 128 GB.

Camera de OnePlus 5 de pe spate este formata din senzor primar de 16 megapixeli si teleobiectiv de 20 de megapixeli, in timp ce camera frontala are o rezolutie de 16 megapixeli. In ceea ce priveste bateria, OnePlus 5 vine cu o baterie de 3300mAh cu suport Dash Charge pentru incarcare rapida.

Daca ti-a placut arata si altora!