Sfaturi bune de optimizare SEO

Iata un test pe care ar trebui sa il faceti pentru a vedea cum functioneaza SEO.

Inregistrati un nou site web cu cuvinte cheie nonsens (de ex., Ishkabibbell.com).

Creati mai multe pagini pe acel site, toate directionand spre un termen similar (de ex., Yoogewgally).

Faceti paginile cat mai bune posibil, apoi modificati cate o variabila, experimentand cu plasarea textului, formatarea, utilizarea cuvintelor cheie, structurilor de link-uri etc.

Linkuri punct la domeniu din pagini indexate, bine crawlerate pe alte domenii.

Inregistrati clasamentele paginilor in motoarele de cautare.

Acum faceti mici modificari ale paginilor si evaluati impactul acestora asupra rezultatelor cautarii pentru a determina ce factori ar putea influenta indexarea.

Inregistrati toate rezultatele care par a fi eficiente si retestati-le pe alte domenii sau cu alti termeni. Daca mai multe teste returneaza in mod constant aceleasi rezultate, este posibil sa fi descoperit un model utilizat de motoarele de cautare.

In testul nostru, am inceput cu ipoteza ca o legatura mai plasata mai sus pe o pagina are mai multa greutate decat un link inferior jos in pagina. Am incercat acest lucru prin crearea unui domeniu de nonsens cu o pagina de pornire cu link-uri catre trei pagini de la distanta care au acelasi cuvant cheie si care corespunde. Dupa ce motoarele de cautare au accesat cu crawlere paginile, am constatat ca prima pagina a fost clasata pe prima pagina cu cea mai veche legatura de pe pagina de pornire.

Acest proces este util, dar nu este singurul care ajuta la educarea marketerilor de cautare. Puteti folosi si un pachet cum este cont Majestic seo cumparat in grup.

In plus fata de acest tip de testare, cautarile de marketing pot culege informatii competitive si despre modul in care functioneaza motoarele de cautare prin cererile de brevet depuse de principalele motoare de la Oficiul de Brevete din Statele Unite ale Americii.

Poate cel mai faimos este sistemul care a dat nastere la Google in caminele Stanford la sfarsitul anilor 1990, PageRank-ul, documentat de brevet  „Metoda pentru nodul rang intr-o baza de date legate.“ Lucrarea originala pe aceasta tema – Anatomia unui motor de cautare pe Web pe scara larga – a facut obiectul unui studiu considerabil. Dar nu va faceti griji; nu trebuie sa va intoarceti si sa faceti calculul de remediere pentru a practica SEO!

Prin metode de analiza de brevete, cum ar fi, experimente si teste in direct, de cautare marketing ca o comunitate au ajuns sa inteleaga multe dintre operatiunile de baza ale motoarelor de cautare si componentele critice de a crea site-uri web si de a castiga in topul indexarii si a castiga trafic semnificativ.

Desenul web responsive indica faptul ca ar trebui sa opriti utilizarea pixelilor ca masura de ajustare a continutului web si, in schimb, sa incepeti sa utilizati procentajul latimii si inaltimii ecranului in care se afiseaza continutul. Prin urmare, cand definim spatiul in care se va vedea o imagine, trebuie sa folosim procentele de inaltime si latime pentru a o reprezenta corect.

Daca ti-a placut arata si altora!