Cum alegi aplica de perete in functie de decorul locuintei?

Atunci cand cauti aplice perete de interior pentru locuinta ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de mai multe detalii foarte importante, pentru a face cele mai bune alegeri, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Vei putea sa iti alegi asemenea corpuri de iluminat in functie de efectul de lumina pe care il doresti in locuinta, asa ca poti opta de exemplu pentru aplice de perete care orienteaza lumina in sus sau in jos.

Vei putea sa te orientezi spre aplice de perete care orienteaza conul de lumina in sus, sau vei putea sa te orientezi spre aplice de perete care orienteaza conul de lumina in jos. Te mai poti orienta spre aplice de perete tip lumanare, tip led sau tip neon, iar www.magazinlustre.ro, poate fi locul ideal de unde sa iti alegi aceste corpuri de iluminat.

Un amanunt foarte important de care poti tine cont atunci cand iti doresti aplice de perete pentru locuinta ta este legat de stilul de decor al locuintei tale.

De exemplu, vei putea sa te orientezi spre o aplica rustica de perete, in cazul in care locuinta iti este amenajata in stilul rustic. Acest stil ii va oferi casei tale o atmosfera primitoare si calda, iar aplica poate fi folosita in living sau in camera de oaspeti.

Aceste lustre pot fi confectionate din lemn si sa aiba accente inspirate de natura, sau chiar din fier forjat, si ii ofera locuintei tale un stil aparte.

Poti sa te orientezi deasemenea spre o aplica de perete clasica. Atunci cand discutam despre stilul clasic, trebuie mentionat ca vorbim despre linii gratioase si detalii elegante. Astfel de corpuri de iluminat clasice se potrivesc perfect in living, pe hol sau chiar si in dormitor, in cazul in care incaperile sunt mobilate in stilul clasic. Cu siguranta vei putea descoperi o multime de modele de asemenea corpuri de iluminat.

In momentul in care cauti aplice de perete poti sa te orientezi si spre cele moderne, in cazul in care stilul de amenajare al locuintei tale este unul contemporan, si pui mare pret pe functionalitate.

Vei putea alege astfel aplice de perete interior moderne care sa dispuna de un suport flexibil, pentru a fi orientate intr-un anumit punct in care este mai multa nevoie de lumina.

Trebuie deasemenea sa tii cont si de incaperea in care alegi aplicele, pentru ca fiecarei incaperi, ii corespunde un alt tip de aplica. De exemplu, pentru hol este important sa alegi aplice care ofera lumina ambientala.

Pentru living in schimb trebuie sa optezi pentru aplice care sa ofere o lumina directa. In ceea ce priveste dormitorul, poti alege aplice cu bec halogen sau aplice care ofera o lumina difuza si care se pot lasa aprinse in timpul noptii. Se poate folosi aplica in dormitor in locul veiozei de exemplu.

Pentru camera copiilor se folosesc aplicele de perete care ofera o lumina calda si odinitoare, iar aici discutam despre cele cu bec halogen sau cele cu bec led, in timp ce pentru baie este necesar sa alegi aplice de perete de tip neon sau cu bec fluorescent.

Asadar, acestea sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti alegi aplicele pentru interiorul locuintei.

Daca ti-a placut arata si altora!