Sfaturi pentru alegerea bijuteriilor

De fiecare data cand vorbesti iti misti mainile si de foarte multe ori le pui pe fata si de aceea trebuie sa le alegi astfel incat sa iti complimenteze fata. Nu doar tu esti interesata de bijuterii ci si casele de amanet aur.

De asemenea, doriti sa luati in considerare semnele dvs. si daca sunteti mai inalte sau mai mici atunci cand alegeti bratari, trebuie sa tineti cont de fizionomie. Daca sunteti in varsta, atunci bratarile mariĀ  ar putea arata ciudat pe tine si bratarile subtiri ar putea fi calea pe care o poti alege. Pe de alta parte, daca sunteti inalta sau chiar mijlocie, ar putea sa aratati cel mai bine cu o bratara lata sau cu un set de bratari.

Cand alegeti inele, trebuie sa va ganditi la forma degetului. Sunt unele lungi si elegante sau mici si fine? In orice caz, doriti sa va asigurati ca inelul dvs. nu trece peste articulatie, deoarece acest lucru nu este numai incomod, dar rareori arata bine pe orice deget.

Daca degetele sunt subtiri atunci vrei sa alegi inele delicate mai mici, pentru ca nu vrei sa subliniezi lipsa degetelor tale. Inelele cu o piatra ovala tind sa arate cel mai bine. Daca aveti degetele lungi, atunci pietrele rotunde siĀ  largi vor arata probabil cel mai bine pe tine.

Intotdeauna amintiti-va atunci cand alegeti bijuterii ce va ajuta cel mai mult, pentru a alege ceea ce va place! Gasirea bijuteriilor care va plac si cu care va simtiti bine cand le purtati este complementul perfect al oricarui costum.

Cele mai multe pietre pretioase vin intr-o singura culoare, cu o singura umbra. Unele pietre vin in cateva nuante diferite, dar sunt in esenta aceeasi culoare atunci cand intr-adevar ajungi la specificul ei. In timp ce acest lucru este cazul pentru pietre pretioase de baza, clasice, cum ar fi cele folosite ca birthstones, exista alte tipuri de pietre care vin intr-o mare varietate de culori, cum ar fi turmalina sau chihlimbarul. In timp ce turmalina este populara in anumite zone ale tarii si exista doar un numar limitat de persoane care au auzit de turmalina inainte, bijuteriile de chihlimbar practic iau America prin surprindere. A inceput deja putin timp, dar se pare ca chihlimbarul este noua bijuterie pentru aproape orice gust in bijuterii.

Aceasta bijuterie vine in bucati foarte mici, rafinate, care se potrivesc oamenilor cu un gust mai delicat in bijuterii. Acest tip de bijuterie de chihlimbar este de obicei realizat cu argint si are un lant de argint cu o piatra de chihlimbar de o singura culoare, sau poate mai mult, ca un pandantiv in partea din fata a colierului. Acelasi lucru este valabil si pentru cercei si pentru bratari; una sau mai multe bucati mici de chihlimbar sunt asezate ca piesa centrala in bijuterii de argint. Una dintre cele mai populare abordari este fie sa se potriveasca pandantiv, cercei, bratara si inel pentru a fi toate realizate din acelasi argint si aceeasi culoare de chihlimbar.

Daca ti-a placut arata si altora!