Sfaturi pentru alegerea unei firme de contabilitate

Atunci cand detineti o firma sau cand intentionati sa infiintati o firma, trebuie sa va asigurati de faptul ca alegeti cel mai bun contabil sau cea mai buna firma de contabilitate care sa se ocupe de firma dvs., asa ca puteti sa va indreptati atentia spre servicii de contabilitate Realcont de exemplu.

In continuarea acestui articol insa, veti putea sa descoperiti cateva sfaturi foarte utile care va vor ajuta in momentul in care veti discuta cu reprezentantii firmelor de contabilitate, pentru a va asigura ca faceti alegerea corecta.

In primul rand, este foarte important sa va interesati ce contabili se vor ocupa de firma pe care o detineti. O firma de contabilitatea are mai multi angajati, asa ca este important sa cunoasteti contabilul care va avea grija de firma dvs.

Atunci cand vi se ofera un contabil de la firma de contabilitate, este important sa solicitati informatii despre pregatirea acestuia dar si despre experienta sa, pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere.

In momentul intalnirii cu reprezentantii firmei de contabilitate, ar fi important sa le adresati urmatoarea intrebare “Cum puteti adauga un plus de valoare firmei mele?”. O firma de contabilitate de top trebuie sa se poata distinge de celelalte firme de contabilitate de pe piata, spre care v-ati putea indrepta atentia.

Cu siguranta reprezentantii firmei de contabilitate pe care o veti contacta vor trebui sa va aduca mai multe argumente clare, conform carora ei reprezinta cea mai buna alegere pentru afacerea dvs.

Apoi, este foarte important sa va interesati in legatura cu contabilii si cu specialitatea acestora, pentru ca exista firme de contabilitate care au foarte multi contabili angajati, unii fiind experti in anumite domenii, in timp ce altii sunt experti in alte domenii. Este important sa alegeti firma care va ofera contabilul potrivit.

Un amanunt foarte important este acela de a solicita informatii despre clientii pe care firma de contabilitate i-a pierdut recent. Aici trebuie sa adresati cat mai multe informatii pentru a afla care au fost motivele pentru care firma a pierdut mai multi clienti. Daca acestia au renuntat la colaborarea cu firma respectiva din cauza faptului ca nu au fost multumiti de serviciile oferite, atunci cel mai probabil ar fi indicat sa va indreptati atentia spre o alta firma de contabilitate.

Deasemenea, ar fi important sa intrebati firma de contabilitate cum pastreaza continuitatea, si trebuie sa intrebati compania despre cifra de a faceri a personalului din ultimii trei ani. Cu siguranta veti dori sa plasati firma pe care o detineti in mainile unei firme de contabilitate foarte bune, asa ca trebuie sa cunoasteti toate aceste informatii.

Deasemenea, este important sa va informati in legatura pretul pe care va fi nevoie sa il suportati lunar pentru serviciile de contabulitate oferite de catre firma respectiva. Preturile difera de la o firma la alta, asa ca acesta este un aspect important pe care trebuie sa il aveti in vedere.

Asadar, acestea sunt cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand aveti nevoie sa alegeti o firma de contabilitate pentru afacerea dvs.

Daca ti-a placut arata si altora!