Viata in Bucuresti

In momentul in care vine vorba despre Bucuresti, parerile romanilor sunt impartite, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre acest aspect.

Exista in primul rand locuitorii din Bucuresti, care fie sunt foarte incantati de viata din Bucuresti, fie isi doresc sa se mute cat mai rapid din capitala datorita aglomeratiei, datorita agitatiei din oras, si datorita faptului ca Bucurestiul este un oras in care masinile si fabricutele polueaza foarte mult.

Exista insa si romani din provincie care incepand cu ziua de maine s-ar muta in capitala, pentru ca trebuie sa fim seriosi si sa recunoastem, in comparatie cu multe alte orase din tara, nivelul de trai din Bucuresti este unul ridicat.

Multi tineri absolventi de liceu isi doresc sa urmeze o facultate in capitala, asa ca fie muncesc pe timpul verii, fie sunt ajutati de parinti sa gaseasca o chirie in capitala, pentru a avea unde sa locuiasca in timpul anului universitar.

Alti tineri cauta chirie in Bucuresti pentru ca intentioneaza sa isi caute un job atractiv in capitala tarii, iar ofertele sunt destule. In Bucuresti se gasesc mereu joburi atractive, asa ca tinerii isi doresc sa se mute in capitala.

Exista deasemenea sportivi care urmeaza sa isi desfasoare activitatea la diferite cluburi sportive din capitala, asa ca inainte de toate cauta chirie in capitala. De regula, acestia se vor orienta spre apartamente de inchiriat in zone bune ale capitalei, precum Herastrau de exemplu.

Pentru cei care care isi doresc sa se distreze si care sunt prieteni cu viata de noapte, in capitala exista o multime de cluburi si localuri in care se pot distra. Exista pub-uri si cluburi unde se canta muzica live, asa ca locuri de distractie in Bucuresti se pot gasi.

Deasemenea, exista bucuresteni care isi doresc sa se mute in alte zone, cum ar fi cei din Sudul capitalei care isi doresc sa se mute in Nord, si care cauta chirie in capitala.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre romani, trebuie precizat ca Bucurestiul este foarte atractiv si pentru straini. Multi tineri aleg sa studieze in Bucuresti, iar mai apoi aleg sa inceapa o cariera in tara noastra.

Exista oameni de afaceri care aleg sa porneasca diferite afaceri in Bucuresti, motiv pentru care vor petrece mult timp in capitala tarii. Acesta este si motivul pentru care acestia vor cauta cele mai atractive solutii pentru chirie in capitala.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista o multime de situatii in care atat romanii cat si strainii cauta rent in Bucharest, iar optiunile sunt nelimitate.

Se pot gasi in Bucuresti atat apartamente de inchiriat in zone exclusiviste, cat si vile in zone precum Pipera de exemplu, iar fiecare in functie de preferinte si in functie de situatia financiara isi poate alege unde sa locuiasca.

Cel mai important insa este faptul ca se poate gasi chirie in Bucuresti pentru toata lumea, pentru ca preturile pornesc de la cateva sute de euro lunar, si pot ajunge pana la cateva mii de euro lunar, in functie de zona, in functie de facilitatile locuintei, iar exemplele pot continua.

Daca ti-a placut arata si altora!