Sfaturi pentru cumpararea cantarelor de bucatarie

Daca vindeti alimentele in greutate la un stand de piata, pentru a face acest lucru veti avea nevoie de cantare de alimente aprobate in comert. Daca cantarul dvs. este pentru uz personal, o scala compacta sau de bucatarie usor de utilizatĀ  poate fi potrivita.

Inscale ofera o gama larga de cantare pentru a se potrivi tuturor domeniilor industriei alimentare. Iata o lista a catorva dintre cele mai populare balante alimentare pentru vanzarea cu amanuntul, productie si testare.

Concepute pentru a cantari cu precizie ingredientele alimentare, astfel incat sa puteti sari peste presupuneri, cantarele de bucatarie reprezinta un instrument indispensabil pentru bucatarie.

Utilizati-le pentru a masura cantitatea dorita de alimente conform cerintelor dietetice sau doar pentru a masura cu mai multa exactitate diferitele ingrediente pentru coacerea si gatitul dumneavoastra.

Puteti incerca si cantare electronice de bucatarie. Utilizate pe scara larga in Europa, multe retete contin ingrediente masurate in functie de greutate. Bucatarii din fiecare tara gasesc cantarele de bucatarie un plus util pentru bucataria lor.

Inainte de a cumpara un cantar pentru bucatarie, cititi urmatoarele sase sfaturi pentru a alege cel mai bun model pentru nevoile dvs.

  1. Analog versus digital

Exista doua tipuri de cantare de bucatarie din care puteti alege. Balantele analoage sau mecanice constau dintr-un arc intern care arata greutatea cu un stift de rotatie. Cantare electronice sau digitale functioneaza pe baterii si afiseaza greutatea pe o citire digitala.

De asemenea, acestea au tendinta de a prezenta o varietate de capabilitati suplimentare, inclusiv faptul ca unele modele pot stoca date. Cele mai multe dintre cantarele de bucatarie de astazi sunt modele digitale. Citirea digitala arata o valoare zecimala, care este, de obicei, exacta la cea mai apropiata zecime dintr-o unitate.

  1. Capacitate si sensibilitate

Luati in considerare ce fel de alimente veti cantari cel mai probabil pentru a determina capacitatea de care aveti nevoie la o scara de bucatarie. Unele scale deosebit de sensibile sunt ideale pentru a cantari pana la 16 uncii, inclusiv elemente usoare cum ar fi ierburi, condimente si nuci.

Alte tipuri de cantare se pot ocupa de pana la 15 kg. Aceste scale sunt potrivite pentru cantarirea unor articole mai mari, cum ar fi bucati mari de carne si pasari de curte intregi. Va recomandam sa folositi un cantar electronic cu afisaj dublu cu capcitate de 40 kg si acumulator.

  1. Caracteristici digitale imbunatatite

Balantele digitale poseda o mare varietate de caracteristici pe care le puteti gasi utile, in functie de obiectivele dvs. Astfel de avantaje includ abilitatea masinii de a comuta intre diferite unitati de masura, inclusiv kilograme, uncii, grame.

O alta caracteristica utila este o functie tare, care permite scalei sa ia in considerare greutatea containerului si sa afiseze doar greutatea continutului. Unele modele au, de asemenea, un cronometru si ceas de brutarie.

Exista chiar cantare care sunt programate cu citiri de calorii pentru diverse alimente. Astfel de modele va permit sa va adaugati propriile retete si intrari pentru alimente, iar unele au o caracteristica de memorie care urmareste calorii.

  1. Platforma si container

Dimensiunile platformelor variaza. Este adesea o idee buna sa obtineti un cantar cu o platforma generoasa, astfel incat sa aveti spatiu pentru a cantari o varietate de alimente. De asemenea, alegeti o scara care vine cu un recipient care contine hrana pentru cantarire, inclusiv ingrediente uscate si ude.

Asigurati-va ca este detasabil pentru o curatare usoara. Unele modele vin cu un dispozitiv de masurare a vasului de masurare, care va permite sa masurati cu usurinta ingredientele.

Daca ti-a placut arata si altora!