Ce pompa submersibila 6 mc/h putem folosi?

Atunci cand ai nevoie de o pompa submersibila pentru ape curate, sau mai bine spus pentru proiecte de alimentare cu apa curata, si nu stii ce anume sa le alegi, o pompa submersibila 6 mc/h de la Panelli s-ar putea sa iti atraga atentia.

Pomparea apei curate reprezinta un domeniu interesant, insa deopotriva solicitant, deoarece etapele unui proiect de alimentare de acest tip, prin folosirea de pompe submersibile, comporta mai multe etape, nu tocmai facile.

Pentru a intelege mai bine de ce este necesar sa folosim o pompa submersibila 6 mc/h, ar trebui sa ne gandim putin la lucrarile care se fac in acest sens.

Ar trebui sa mentionam faptul ca aceste pompe sunt utilizate cu precadere in cazul alimentarilor de apa din puturi si fanatani de 4 toli, in vederea alimentarii cu apa a locuintelor sau microintreprinderilor, sau chiar pentru realizarea de lucrari de irigare in domeniul agricul sau horticol.

 Avand in minte aceste aspecte, este lesne de inteles faptul ca o pompa submersibila 6 mc/h va trebui sa lucreaze la o anumita adancime si mai ales putem realiza faptul ca la acea adancime este practic imposibil ca apa intalnita sa fie lipsita de particule diverse, printre care si particule de nisip.

Din fericire insa, folosind o pompa submersibila 6 mc/h, vom constata faptul ca aceasta este una dintre cele mai bune pompe submersibile existente pe piata la acest moment, deoarece acest model are ceva in plus fata de modelele similare existente pe piata.

Vorbim aici despre rezistenta la nisip, care in cazul pompelor submersibile de 6 mc/h este de circa 300 de grame/ mc, ceea ce inseamna destul de mult.

Ca sa intelegem mai bine fenomenul, aceasta rezistenta la nisip inseamna capacitatea pompei de a lucra chiar si in conditiile in care apa are un continut mare de nisip. Nisipul in mod normal este cauza principala a defectarii pompelor submersibile, deoarece aceste nu sunt proiectate sa reziste in aceste conditii, insa acesta nu este si cazul pompelor submersibile Panelli.

Pompele de acest tip lucreaza pe baza unui concept nou cu palete flotante din policarbonat, dispuse pe un rotor flotant, care are proprietatea de a eficientiza trecerea fluxului de apa. Rezistenta la nisip influenteaza si rezistenta la coroziune, pompele submersibile din gama Panelli fiind deja recunoscute din acest punct de vedere.

Asa cum lesne putem intui din denumirea pompei, aceasta are un debit de 6 metri cubi pe ora, iar caracteristicile difera de la model la model, in functie de ceea ce avem nevoie de la un astfel de produs.

Pompa este realizata din materiale de calitate, astfel incat beneficiarul sa se poata bucura de siguranta mai presus de orice, chiar si mai presus de o functionare ireprosabila.

In magazinul www.shop-einstal.ro putem gasi nenumarate modele de astfel de pompe submersibile, oferte acestor specialisti fiind de neegalat. Tocmai de aceea, daca este in cautarea unei pompe submersibile de calitate, poate ca ar trebui sa studiezi putin oferta acestui magazin, deoarece s-ar putea sa gasesti exact ceea ce cauti, daca nu chiar mai mult decat atat.

Daca ti-a placut arata si altora!