Cum se rezolva problemele de incarcare pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X?

Sute de particule care intra in porturile dispozitivelor dvs. mobile sunt inevitabile. Amplasarea murdariei in portul de incarcare al iPhone-urilor si al celorlalte dispozitive mobile poate reprezenta o problema pentru incarcarea acestora, deoarece poate impiedica contactul dintre cablu si portul de incarcare deoarece acestea au nevoie de acest contact pentru a putea transporta energie catre bateria dispozitivului.

Exista si alte motive pentru care aceste dispozitive pot avea probleme de incarcare, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest subiect, pentru a ajuta utilizatorii care se confrunta cu o asemenea problema, sa gaseasca rezolvare cat mai rapid.

Verificati cablul de incarcare si adaptorul USB

Asigurati-va ca cablul de incarcare si adaptorul USB nu sunt deteriorate, rupte sau indoite. Orice deteriorare posibila a acestor doua accesorii telefoane pentru incarcare poate duce la imposibilitatea de a incarca dispozitivul, si nu este recomandata utilizarea lor.

In cazul in care portul dvs. de incarcare iPhone este deteriorat, atunci este nevoie ca acesta sa fie intretinut. In situatia in care utilizati un cablu de incarcare, asigurati-va ca nici un capat al cablului (in special capatul care se conecteaza la telefon) nu este infundat sau nu este uzat.

Daca descoperiti semne de uzura, este posibil ca dispozitivul sa nu se incarce si sa se incarce lent si, prin urmare, ar trebui sa obtineti un cablu iPhone de incarcare nou.

Utilizati o priza de alimentare pe perete si asigurati-va ca accesoriile de incarcare sunt bine conectate

In cazul in care priza de alimentare nu functioneaza sau nu este suficient de ferma si intacta pentru a tine adaptorul USB, iPhone-ul dvs. ar trebui sa detecteze fluctuatiile de putere si sa intrerupa automat dispozitivul de la incarcare, ca masura preventiva.

Odata ce acest lucru se intampla, deconectati dispozitivul de la priza si gasiti alte optiuni de incarcare, cum ar fi conectarea cablului USB la computer pentru a incarca dispozitivul. Daca inca nu se incarca, incercati sa folositi un alt adaptor sau un cablu USB doar pentru a va asigura ca nu este din accesoriile dvs.

Da-i ceva timp

Uneori, mai ales atunci cand iPhone-ul este complet golit si se stinge singur, este nevoie de ceva timp ca indicatorul de incarcare sa apara. Deci, in acest caz, permiteti-i sa se incarce pentru ceva timp inainte de a lua orice masuri sau de a face orice ipoteze.

Incarcati iPhone fara fir

Aceasta tehnologie de incarcare fara fir va ofera o experienta de incarcare usoara si spontana. Implicit, iPhone 8 Plus functioneaza cu incarcatoare Qi – acesta este un WPC (Wireless Power Consortium). Desi nu exista nici un iPhone cu acest incarcator, trebuie sa va procurati unul singur. Ele sunt disponibile la magazinele Apple.com si Apple.

Sugestii / Recomandari utile pentru incarcarea iPhone 8, 8 Plus si X

  • Initial, asigurati-va ca respectati incarcarea corecta pe iPhone.
  • Daca utilizati incarcatorul Qi WPC, asigurati-va ca este certificat Qi si compatibil cu iPhone-ul.
  • Cand conectati incarcatorul la o sursa de alimentare, incercati sa folositi adaptorul de alimentare livrat impreuna cu iPhone-ul, deoarece acesta este accesoriu recomandat de producator.
  • In timp ce plasati iPhone-ul pe incarcator, asigurati-va ca cu afisajul in sus si pozitionati dispozitivul in centrul incarcatorului.
  • Permiteti iPhone-ului dvs. sa initieze o incarcare. Aceasta dureaza, de obicei, cateva secunde dupa plasarea dispozitivului in incarcator.
Daca ti-a placut arata si altora!