Beneficiile pentru sanatate ale purtarii bijuteriilor din argint

Veti fi incantat sa stiti ca exista o multime de beneficii pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint. Multi dintre noi folosim bijuterii din argint pe care le putem cumpara sau vinde caselor de amanet bijuterii, deoarece este tendinta modei sa purtam astfel de accesorii.

Cei mai multi dintre noi nu suntem constienti de beneficiile pe care le pot oferi aceste bijuterii. Am adunat informatii semnificative pentru dvs. si speram ca aceste informatii va vor ajuta cu adevarat sa stiti de ce este benefica purtarea bijuteriilor din argint. Inainte de a prezenta aceste informatii despre beneficiile purtarii bijuteriilor din argint, amintim faptul ca acestea pot fi cumparate de la orice casa de amanet bijuterii, si pot fi vandute oricarei case de amanet bijuterii.

Care sunt beneficiile pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint?

Aici, vom discuta despre beneficiul pentru sanatate al purtarii de bijuterii din argint si stiinta din spatele ei.

Daca utilizati laptopuri si alte dispozitive electrice, argintul va poate ajuta sa va protejati de radiatiile electromagnetice care vin de la ele. Argintul are proprietatea de a interactiona cu conductivitatea naturala a pielii, astfel incat pielea ta sa ramana ferita de perturbarile electrice, sa extinda circulatia, sa mentina echilibrul de temperatura corporala si sa sporeasca curatenia si imunitatea. Tinand cont de aceste detalii, va puteti indrepta atentia spre diferite tipuri de bijuterii din argint, cum ar fi inele, bratari, cercei, etc.

De cateva decenii, argintul a fost utilizat in antibiotice si in procesul de sterilizare. Purtarea bijuteriilor din argint este dovedita in combaterea infectiei si prevenirea raului si gripei si a multor tipuri de bacterii si virusi. Argintul ajuta la extinderea elastica a vaselor de sange. Aceasta afectiune face posibila formarea rapida a oaselor si vindecarea diferitelor parti ale corpului, de la rana la vanatai. Ajuta la cresterea pielii cu straturi noi pe rani.

Proprietatea chimica a argintului face ca argintul sa isi schimbe culoarea atunci cand este expus la toxicitate. Nivelurile diferite de toxicitate vor reactiona transformand argintul in mai multe culori. Aceasta este cea mai naturala si mai usoara metoda de a verifica toxicitatea substantelor. Piata foloseste in clipa de fata avantajul argintului in mai multe tipuri de produse, pe langa bijuteriile din argint.

Astazi, puteti purta masti de somn captusite cu argint pentru a imbunatati somnul de calitate. In timp ce tastati pe laptopuri, puteti purta si manusi captusite cu argint pentru a impiedica transmiterea semnalelor electronice in corp.

Legatura dintre argint si medicina

Argintul a fost candva utilizat pe scara larga de toti practicienii medicali ca antibiotic si anti-viral. Nimic nu a functionat mai bine si nimic nu functioneaza mai bine nici acum. Cu toate acestea, FDA si-a inceput miscarea impotriva produselor din argint in anii 1930, deoarece argintul (ca substanta naturala) nu poate fi brevetat; partenerii din industria comerciala a vaccinurilor au putut sa-si breveteze produsele. Medicamentul de argint a fost apoi sters din manualele si toate mentiunile despre argint au disparut.

Daca ti-a placut arata si altora!