Ce probleme poate avea un telefon Huawei P8 Lite

Huawei este probabil brandul de telefoane mobile spre care isi indreapta atentia din ce in ce mai multe persoane care intentioneaza sa renunte la vechiul smartphone, si sa isi aleaga un telefon nou. Acest brand, scoate pe piata atat telefoane foarte scumpe, cat si telefoane accesibile oricarui buzunar, precum P8 Lite de exemplu.

In ceea ce priveste acest model, mentionam faptul ca la fel ca orice alt smarpthone de pe piata, poate ajunge foarte rapid pe mana specialistilor de la service, in anumite situatii. Haideti sa vedem asadar cand poate fi dus in service un asemenea telefon, si pentru ce probleme.

Display spart

Cele mai multe persoane care isi aleg un smartphone, nu isi echipeaza dispozitivul cu accesoriile de protectie precum folia din sticla pentru protectia ecranului, astfel ca in urma primei cazaturi, display-ul se va sparge, asa ca utilizatorii vor fi nevoiti sa isi duca dispozitivul in service pentru o inlocuire display Huawei P8 Lite.

In cazul in care in schimb discutam despre un dispozitiv care are display-ul protejat de catre un asemenea accesoriu, in mod evident, acesta nu va ajunge in service in urma unei cazaturi, pentru ca in cel mai rau caz se va sparge folia din sticla, iar display-ul va ramane intact.

Tinand cont de cat de ieftina este folia din sticla pentru ecran, in comparatie cu un display, este indicat ca utilizatorii sa isi indrepte atentia spre un asemenea accesoriu.

Probleme la conectarea wifi

Aceasta problema a fost raportata de multi utilizatori de Huawei P8 Lite, pentru ca dupa ce s-au conectat la wifi si internetul a functionat impecabil de luni de zile, dintr-o data telefonul ajunge in situatia sa nu se mai conecteze la Wi-Fi si afiseaza un mesaj de eroare enervant „Access Denied“. Daca reusiti sa rezolvati problema, navigare poate ramane lenta si instabila.

Daca ati intampinat, de asemenea, aceasta problema enervanta, care va impiedica sa accesati Magazin Play sau sa navigati pe Web, iata pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a o rezolva:

Incercati mai intai sa eliminati reteaua WiFi la care va conectati de obicei, sa opriti dispozitivul, sa reporniti si sa reporniti reteaua introducand parola corecta;

Daca persista probleme, accesati Setari> WIFI si accesati setarile avansate facand clic pe meniul din dreapta jos. Apoi selectati Active Wi-Fi in modul standby si faceti clic pe Niciodata . Aceasta optiune, dupa cum se arata in fereastra de tip pop-up, duce la un consum mai mare de date, dar acest lucru ar trebui sa contribuie la rezolvarea problemei;

O ultima solutie este de a crea copii de rezerva ale datelor cu backup si de a reveni la setarile din fabrica accesand Settings> Advanced Settings> Backup and Reset> Restore Factory Defaults.

Daca nici dupa ce telefonul revine la setarile din fabrica, problema nu se poate remedia, atunci cu siguranta este necesar ca acesta sa ajunga pe mainile expertilor in reparatii telefoane.

Acestea sunt doar doua exemple de probleme pe care le poate avea un asemenea model de la Huawei, insa specialistii care lucreaza intr-un service gsm, se pot intalni si cu alte probleme ale modelului Huawei P8 Lite.

Daca ti-a placut arata si altora!