Ce sunt luminile LED de Craciun C7/C9?

LEDurile C9 cu bazele E17 sunt una dintre cele mai clasice forme de becuri si sunt utilizate pentru evidentierea liniilor de acoperis si a conturizarii cailor de rulare pentru sarbatori.

Becurile C7 cu baze E12 sunt mai mici decat luminile LED C9 si pot fi utilizate pentru a contura cadrele usilor sau ferestrele mari si pentru a infasura trunchiurile copacilor in aer liber.

In functie de dimensiunea si tipul afisajului, luminile de Craciun cu LED C7 si C9 pot fi de asemenea folosite pentru a adauga stil traditional decoratiunilor de manta de vacanta si copacilor de Craciun interiori.

Luminile cu LED C7 si C9 sunt disponibile cu finisaje fatate si opace ale becurilor si cu un spectru complet de culori luminoase.

Diferente in dimensiunea becului

Becul C7 Craciun este putin mai mic decat C9 si o optiune populara pentru coloanele de ambalat, tocuri de usi, ferestre mari, si trunchiuri de copaci mari in aer liber.

Luminile LED C7 sunt de asemenea, o dimensiune buna pentru evidentierea unui afis de manta de Craciun sau pentru infasurarea copacilor de Craciun si a vegetatiei de sarbatori.

Becurile C9 au dimensiuni decisiv mai mari si produc astfel o lumina mai stralucitoare, care se remarca mai ales din structuri foarte inalte sau indepartate si perfecte pentru afisajele de vacanta la scara larga.

In timp ce becurile de Craciun C9 sunt folosite in mod regulat pentru a contura acoperisurile si drumurile, aceste lumini indraznete au devenit, de asemenea, o alternativa populara la forma traditionala rotunda a luminilor globului, pentru a fi folosite in timpul petrecerilor in aer liber si a iluminatului de zi curte.

Finisari bec C7 si C9 LED

Smooth Opaque – becurile cu LED cu acest finisaj imita designul luminilor incandescente traditionale si sunt perfecte pentru o petrecere in aer liber sau un afisaj colorat de Craciun.

Amestecati si potriviti culorile opace netede pentru a crea teme de iluminare unice sau agatati toate luminile albe cu LED C7 si C9 cu finisaj neted si lasati decorul existent sa straluceasca.

Fatetat – Designul fatet al becurilor cu LED C7 si C9 reflecta un model uimitor de lumina atunci cand este agatat langa suprafete solide si este foarte popular pe ecranele de lumina de Craciun.

Ce seturi de lumina ar trebui sa alegeti?

Atunci cand cautati instalatii luminoase pentru Cracium trebuie sa stiti ce seturi de lumina ar trebui sa alegeti, iar in continuare veti vedea care sunt optiunile.

LED-urile premium cu becuri cu fir dur – atunci cand cautati siruri de lumina C7 si C9, este posibil sa fiti intalnit cuvintele „LED-uri preampliate”, ceea ce inseamna ca becurile nu pot fi scoase din sir.

Aceasta constructie dintr-o singura piesa elimina posibilitatea scurgerii de apa in bec sau snur ceea ce inseamna mai putine sanse de deteriorare din cauza acumularii de umiditate.

Sirurile LED preamplificate sunt convenabile prin faptul ca sunt pregatite sa stea in pachet si sunt, de asemenea, o optiune favorabila bugetului pentru oricine doreste sa treaca la LED-uri si nu planuieste sa-si schimbe culorile deschise sau afisarea timp de cativa ani.

LED-uri comerciale cu conectori etansi – Sirurile cu LED-uri preamplificate de calitate comerciala au conectori coaxiali, ceea ce creeaza conexiuni de la capat la sfarsit, intre ape.

Becurile preampliate comerciale sunt, de asemenea, mai stralucitoare decat LED-urile obisnuite preampliate si ofera liniste sufleteasca pentru instalatiile de lumina care trebuie sa ramana in picioare pentru perioade mai lungi de timp.

Becuri si snururi / LED-uri comerciale cu becuri detasabile – Achizitionarea becurilor si a corzilor separat sau a kiturilor pre-facute care au becurile si a coordonatorului strans deja potrivite poate reprezenta o investitie initiala mai mare decat alternativa lor preamplificata, cu toate acestea atragerea personalizarii adesea merita costul initial pe termen lung.

Alegerea becurilor si a liniilor de comanda va permite sa va personalizati complet afisajul si sa schimbati becurile, dupa cum este necesar.

De exemplu, daca doriti sa atarnati luminile de Craciun C9 pe acoperis in timpul iernii si apoi sa va luminati vara spatele cu lumini de terasa pe glob, puteti utiliza acelasi sir si puteti schimba pur si simplu becurile C9 pentru lumini glob cu acelasi dimensiunea bazei becului (de obicei E12 sau E17).

Daca ti-a placut arata si altora!