Cele mai bune aplicatii de spionaj telefon pentru Android si iPhone

O analiza cuprinzatoare a aplicatiilor populare de spionaj pentru telefoane mobile, cu caracteristici, comparatii si preturi. Alegeti cea mai buna aplicatie Spy Phone din aceasta lista. Numai cuvantul “spion” striga scandal.

Intr-o perioada in care hackingul ilegal si accesul ilegal la camere de luat vederi ii ingrijoreaza pe multi experti IT si pe marii intreprinzatori, este perfect normal sa ne simtim putin cinici in ceea ce priveste spionajul digital.

La fel ca orice altceva, utilizarea aplicatiilor de spionaj telefonic poate fi atat etica, cat si neetica, in functie de utilizarea preferata de catre individ. Daca autonomia scade considerabil, vei avea nevoie de acumulatori telefoane noi care sa te ajute.

  1. mSpy

Cel mai bun pentru aplicatia de control parental. mSpy este o alta aplicatie dintr-un numar mare de aplicatii de spionaj telefonic care au aparut in ultimii ani. Ceea ce o diferentiaza cu adevarat de celelalte de pe lista este faptul ca este folosita in primul rand ca aplicatie de monitorizare pentru parinti. mSpy este limitat in ceea ce priveste numarul de functii pe care le ofera.

Veti beneficia in continuare de toate functiile de baza, cum ar fi monitorizarea telefonului mobil, urmarirea locatiei, monitorizarea fisierelor multimedia etc. De la mSpy, dar renunta la functii avansate, cum ar fi inregistrarea mediului sau a apelurilor.

Cu toate acestea, puteti controla de la distanta aplicatiile si aplicatiile de pe un dispozitiv plantat prin intermediul mSpy.

  1. FlexiSPY

Cel mai bun pentru functii de spionaj avansate si extinse. FlexiSPY este o alta aplicatie foarte populara de spionaj telefonic, care este adesea considerata printre cele mai bune aplicatii de acest tip. Lista sa extinsa si intuitiva de functii contribuie si mai mult la consolidarea mostenirii sale ca fiind una dintre cele mai bune aplicatii pentru monitorizarea de la distanta a unui dispozitiv.

Aplicatia poate fi utilizata pentru ceva atat de simplu, cum ar fi monitorizarea apelurilor si a mesajelor, sau pentru ceva chiar mai avansat, cum ar fi piratarea camerei foto si inregistrarea tastelor. Aplicatia indeplineste spectaculos de bine toate functiile pe care le ofera si nu necesita niciun efort din partea utilizatorului in functionarea sa impecabila.

  1. uMobix

uMobix este singura aplicatie care ofera acces complet la conturile de Instagram si Facebook ale unei persoane. Utilizatorii pot intra pe Facebook si Instagram ale tuturor, pot face clic pe orice buton de acolo, ceea ce inseamna gestionarea conturilor, ajustarea setarilor, adaugarea de prieteni sau stergerea urmaritorilor.

uMobix este singura aplicatie care functioneaza perfect atat pe iOS, cat si pe Android. Acest lucru inseamna ca il puteti instala fara niciun obstacol in cale si il puteti monitoriza fara nicio eroare. uMobix nu va cere sa faceti jailbreak la dispozitivele iOS, spre deosebire de multi alti concurenti. Trebuie doar sa furnizati iCloud iD si parola si sa incepeti monitorizarea imediat ce backup-ul este gata. Aplicatia include functii absolut inovatoare, cum ar fi indicatorul de stare online (urmareste momentul in care utilizatorul este online), raportare in timp real pentru Androids, monitorizare Youtube, urmarirea activitatii aplicatiei etc.

Per total, uMobix ofera cel mai bun raport calitate-pret si se numara printre cele mai accesibile aplicatii de spionaj de pe piata actuala.

Daca ti-a placut arata si altora!