Cele mai bune jocuri Android gratuite din decembrie 2021

In acest articol am dorit sa colectam o lista cu toate cele mai bune jocuri gratuite pentru Android disponibile, pentru a fi descarcate direct din Magazinul Google Play.

Aceasta lista, care contine sute de jocuri cu cele mai mari evaluari vreodata, actualizata in fiecare luna si impartita pe categorii, pentru a facilita alegerea. Pentru a te juca, ai nevoie si de accesorii telefoane.

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android

Jocurile arcade sunt acea categorie de jocuri care au ca caracteristici, Viteza, Simplitatea, Stimul/Raspuns. Primele exemple reale de jocuri Arcade au fost jocurile arcade precum: Tetris, Pac Man, Space Invaders, Defender, Asteroids, Ridge racer.

  1. WindWings: Space Shooter – Galaxy Attack

Atingeti ecranul si mutati-va pentru a evita atacurile inamicului, intoarceti focul si distruge inamicul. Colectati gloante si echipamente pentru a imbunatati nava spatiala

  1. Pinball Deluxe: Reincarcat

Pinball retro cu mese personalizabile. Descoperiti powerballs. Fa schimbari. Testeaza-ti abilitatile de pinball pe 10 mese diferite

  1. Sonic Dash

Joaca in rolul Sonic the Hedgehog si impusca, sari prin medii 3D palpitante. Fa-ti drum prin obstacole in aceasta cursa nesfarsita cu ritm rapid.

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Categorie de jocuri in care capacitatea de a lua deciziile corecte are un impact mare in determinarea rezultatului. In aceste jocuri, strategia si tactica sunt in general zadarnicite de noroc.

  1. Defense Zone 3 HD

Armate intregi de inamici se vor lansa in apararea ta, incercand sa-i doboare cu orice pret. Acum, insa, sunt si mai puternici si mai nebuni decat inainte. Veti avea acces la turnulete vechi si de incredere si la noi tipuri complet diferite de arme. Depinde de tine sa decizi cum sa cheltui bugetul pe care il ai la dispozitie

  1. Grand War: Napoleon, War & War Strategy Games

Unul dintre ultimele mari jocuri de strategie de razboi europene si jocuri de razboi tactice cu ritm rapid, plasate in perioada tulbure de la Marea Revolutie Franceza pana la Batalia de la Waterloo. Veti juca rolul unor generali celebri pentru diferite tari mari, Napoleon, Ducele de Wellington, Nelson, Blucher, Kutuzov si alte genii militare va vor urma pentru a domina intregul razboi mondial in jocurile de istorie.

  1. Stick War: Legacy

Controleaza-ti armata in formatii sau joaca fiecare unitate – esti in control total asupra fiecarui om. Construieste unitati, exploateaza aurul, invata calea sabiei, a sulitei, a arcasului, a magicianului si chiar a uriasului. Distruge statuia inamicului si captureaza toate teritoriile!

Cele mai bune jocuri de curse pentru Android

Iti plac cursele? Dezlantuie-te cu aceasta categorie de jocuri, care nu sunt altceva decat simulatoare de condus sau jocuri video de condus, sau jocuri video in care jucatorul trebuie sa conduca un vehicul, masina, motocicleta sau altele, intr-un cadru virtual.

  1. CSR Racing 2

Cu o grafica fara precedent in jocurile de curse, CSR2 va permite sa experimentati curse stradale realiste din palma. Personalizeaza-ti masinile, confrunta cu alti jucatori din intreaga lume si preia controlul orasului!

  1. Earn to die

Condu-ti masina printr-o apocalipsa zombie in aceasta continuare a jocului Earn to Die! O nava te asteapta in cealalta parte a tarii pentru a te duce in siguranta. Cu toate acestea, va trebui sa treci printr-un oras invadat de zombi

Daca ti-a placut arata si altora!