Cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone 11

Una dintre problemele principale de care oamenii se plang atunci cand vine vorba de smartphone-uri este durata bateriei. La inceput, cand achizitionati telefonul, bateria va dura mult timp, dar dupa un timp, va trebui sa se descarce dupa cateva ore. Este complet normal, deoarece pe masura ce utilizati telefonul, durata bateriei scade.

Cu toate acestea, este posibil sa optati intotdeauna pentru cateva trucuri si solutii simple pentru a face sa dureze mai mult. Aici, va vom arata cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone 11, inainte de a lua in calcul ideea de a opta pentru o inlocuire baterie iPhone.

Retineti ca acestea sunt doar cateva lucruri pe care le puteti face pentru a economisi energia. Daca bateria in sine este defecta, va trebui sa va prezentati intr-un service gsm pentru o inlocuire baterie iPhone.

Cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone 11

Reporniti iPhone 11

Avem o multime de aplicatii pe telefoanele noastre si multe procese care continua sa functioneze pe fundalul dispozitivelor noastre. Cea mai buna metoda de a le opri si de a-i oferi telefonului un aer curat este prin repornirea acestuia. Deci, acesta ar trebui sa fie primul lucru de facut. Va recomandam asadar sa reporniti dispozitivul din cand in cand pentru o performanta mai buna.

Aplicatii de fundal

Dupa cum am mentionat, aplicatiile continua sa functioneze in fundal. Totul afecteaza durata de viata a bateriei, dar nu doar atat. O multime de aplicatii care ruleaza pot provoca supraincalzire si poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra performantei generale. Deci, puteti dezactiva aplicatiile care ruleaza in fundal.

Este un castig castig acest lucru dat fiind faptul ca veti avea mai multa energie si telefonul dvs. va functiona mai bine. Accesati Setari> General> Actualizare aplicatie de fundal. Puteti opri optiunea pentru fiecare aplicatie sau puteti opri functia in intregime. Depinde de dvs.

Scapati de aplicatiile pe care nu le folositi

Ar fi o idee buna sa eliminati aplicatiile pe care nu le utilizati in permanenta. Daca aveti astfel de aplicatii, accesati ecranul principal, gasiti aplicatia, atingeti si tineti-o apasata pentru a o dezinstala.

Actualizati aplicatiile ramase

Dezvoltatorii isi imbunatatesc constant aplicatiile. Din cand in cand, adauga cateva caracteristici noi si, de asemenea, rezolva problemele de care se plang utilizatorii. Asadar, accesati App Store si alegeti optiunea pentru a actualiza toate aplicatiile.

Bluetooth, GPS, Wi-Fi

Acestea sunt serviciile care va pot drena telefonul mai rapid. Va sugeram sa le dezactivati atunci cand nu sunt utilizate. Veti avea mult mai multe resurse si bateria dvs. va dura mult mai mult intre incarcari.

Actualizati software-ul

Trebuie sa va asigurati ca aveti cea mai recenta versiune iOS. Pentru a actualiza software-ul, accesati Setari> General> Actualizare software. Daca exista o noua versiune, atingeti Descarcare si instalare.

Mod de consum redus

Aceasta caracteristica utila a venit cu iOS 9 si poate fi de mare ajutor atunci cand nu aveti un incarcator in jur. Acesta va reduce animatiile, va reduce luminozitatea etc. Pentru a activa aceasta caracteristica, accesati Setari> Baterie.

Acestea sunt asadar cateva trucuri pe care le puteti incerca atunci cand dispozitivul dvs. iPhone 11 recent achizitionat incepe sa se descarce mult prea repede. Aceste trucuri va pot fi de folos pentru a prelungi durata de viata a bateriei. In caz contrar, probabil veti ajunge cu telefonul in service, iar specialistii va vor recomanda o inlocuire baterie iPhone.

Daca ti-a placut arata si altora!