De ce este indicat sa cumperi un smartphone de la amanet?

Intr-o perioada in care am ajuns sa depindem cu totii de telefoanele mobile, este firesc sa dorim sa detinem un smartphone cat mai performant. Telefoanele mobile noi, mai ales cele care sunt scoase pe piata de catre branduri renumite precum Samsung sau Apple, au preturi mari, motiv pentru care unii utilizatori cauta solutii mai atractive din punct de vedere financiar.

Unele persoane aleg sa isi cumpere telefoane mobile mai ieftine, de la producatori care nu se bucura de o popularitate atat de mare precum cei doi giganti. Alte persoane aleg sa isi indrepte atentia spre casele de amanet electronice pentru a-si cumpara un smartphone.

Casele de amanet scot la vanzare telefoanele pe care le cumpara la preturi foarte atractive de la clienti. De-asemenea, o casa de amanet electronice vinde telefoanele mobile pe care clientii le-au lasat drept garantie in schimbul banilor pe care i-au primit cu imprumut, si pe care nu i-au mai restituit.

Cand cautati un smartphone la amanet, iata cateva detalii de care trebuie sa tineti cont:

Sistemul de operare.

Android domina vanzarile la nivel mondial de smartphone-uri si din motive intemeiate. Veti gasi mult mai multe optiuni decat iOS, atunci cand vine vorba de design, dimensiunea afisajului, specificatii, capacitati si pret. In plus, Android este un sistem de operare deschis, ceea ce inseamna ca este mai usor de personalizat cu lansatoare si widgets nemaipomenite.

Marimea ecranului

Desi ecrane mai mari sunt in voga, veti gasi in continuare o mare varietate de dimensiuni de afisare. Si dimensiunea este doar o parte din poveste, intrucat raporturile de aspect mai restranse faciliteaza utilizarea telefoanelor cu ecran mare cu o singura mana.

Ecranul de 5 inci sau mai mic, este considerat a fi ecran mic, in timp ce ecranul mediu este cel de la 5, la 5.5 inci, pe cand ecranele mai mari de 5.5 inci sunt considerate ecrane mari.

Calitatea afisajului

Marimea ecranului este doar o consideratie. Acordati atentie luminozitatii, calitatii culorilor si unghiurilor de vizualizare ale unui smartphone. Cat de colorat este un ecran important. telefoanele cu ecrane AMOLED, precum linia Samsung Galaxy si iPhone X, tind sa ofere nuante mai bogate decat telefoanele cu ecrane LCD, precum si niveluri de negru mai profunde si unghiuri de vizualizare mai largi.

Camera foto

Dat fiind faptul ca in clipa de fata oamenii folosesc foarte mult telefonul pentru a face poze, este important sa alegeti un smartphone cu camera foto de cel putin 12 mega pixeli. Cand vine vorba de videoclip, acordati atentie nu numai rezolutiei, ci si ratei cadrelor. 4K la 60 de cadre pe secunda este considerata o alegere buna.

Alte detalii pe care trebuie sa le luati in considerare sunt procesorul telefonului, memoria RAM sau spatiul de stocare intern. Cu cat aceste specificatii sunt mai bune, cu atat calitatea telefonului este mai buna, iar pretul sau este mai mare.

Vestea buna este ca gasiti telefoane cu specificatii tehnice impresionante, la preturi foarte atractive, la casele de amanet electronice. In acest fel, veti economisi sume importante de bani.

Daca ti-a placut arata si altora!