Cum se aleg cele mai bune servicii pentru nunta?

Dupa cum bine stim cu totii, unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu este nunta. De ce este nunta un eveniment atat de important? Vom afla acest lucru in urmatoarele randuri, motiv datorita caruia este indicat sa cititi acest articol panal la final.

1. Este primul eveniment major al cuplului

In cele mai multe cazuri, nunta este primul eveniment major din viata unui cuplu, exceptie fiind cuplurile care au deja copii inainte de marele eveniment. Pentru celelalte cupluri, nunta este primul eveniment major, este momentul din care cei doi parteneri incep in mod oficial sa formeze o familie.

2. Dupa nunta sotii se muta la casa lor

Exista inca logodnici care nu locuiesc impreuna pana dupa nunta, deoarece considera ca asa este firesc, pentru ca asa au procedat si parintii dar si bunicii lor. Pentru acestia, nunta este un moment mult asteptat, dat fiind faptul ca dupa marele eveniment, isi vor cumpara propria locuinta si se vor muta la casa lor.

Exista multe alte motive datorita carora nunta este considerata unul dintre cele mai importante, daca nu chiar cel mai important moment.

Facem insa precizarea ca organizarea unei nunti nu este o sarcina atat de simpla precum pare la prima vedere. Tocmai din acest motiv, viitorii miri, trebuie sa stabileasca totul cu mult timp inainte.

Alegerea maestrului de ceremonii

Alegerea maestrului de ceremonii reprezinta probabil prima sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca viitorii miri. De ce? Ei bine, daca acestia aleg un maestru de ceremonii care sa se ocupe de toata planificarea (wedding planner), ei vor fi in mare parte scutiti de foarte multe griji.

Alegerea salii de evenimente

Alegerea salii de evenimente reprezinta de-asemenea o alta sarcina destul de dificila, insa un wedding planner va sfatui mirii sa isi aleaga sala in functie de numarul invitatilor in primul rand. Apoi, conteaza foarte mult si gusturile personale, pretul meniurilor, dar si alti factori precum locatia salii, etc.

Alegerea fotografului si a cameramanului

Alegerea unui fotograf nunta Valcea poate reprezenta o sarcina dificila pentru miri, mai ales in conditiile in care acestia nu au fost la prea multe nunti in ultimul timp, si nu cunosc foarte multi fotografi din oras.

Acesta este si motivul datorita caruia multi miri au fost dezamagiti de calitatea fotografiilor de nunta cu care s-au ales de la marele lor eveniment.

Cea mai inspirata idee este aceea ca viitorii miri sa asculte sfatul wedding plannerului si sa aleaga un fotograf nunta Valcea renumit, precum Cotea Razvan de exemplu. Un wedding planner cunoaste toti fotografii din oras, in conditiile in care isi desfasoara activitatea de regula la aceleasi evenimente.

Daca un wedding planner le recomanda mirilor sa opteze pentru serviciile lui Cotea Razvan, atunci cu siguranta mirii nu mai trebuie sa stea pe ganduri, pentru ca wedding plannerul este constient de valoarea fotografului.

Va intrebati in ce consta valoarea fotografului? Ei bine, valoarea fotografului este scoasa in evidenta de diferite aspecte. Conteaza foarte mult experienta fotografului la astfel de evenimente. Nu proce fotograf poate face poze de nunta.

Conteaza foarte mult ca acesta sa stie sa pozitioneze nuntasii la pozele de grup de la starea civila si de la biserica. In cazul in care grupul nu este asezat perfect, fotografiile nu vor arata bine.

Apoi, este important ca un fotograf nunta Valcea sa cunoasca momentele cele mai importante ale nuntii si sa nu le rateze. Acestea trebuie imortalizate toate.

De-asemenea, valoarea unui fotograf nunta este reflectata de calitatea serviciilor foto oferite, iar cele mai frumoase fotografii, necesita cele mai bune unghiuri. Fotografii care stiu sa aleaga unghiurile de fotografiere, nu dau gres.

Apoi, este foarte important ca wedding plannerul sa recomande si un cameraman, daca acesta nu vine la pachet cu fotograful. Aceste doua servicii foto si video sunt de o importanta majora la un asemenea eveniment, pentru ca raman singurele amintiri de la nunta peste ani si ani.

Muzica

Tot wedding plannerul este cel care le recomanda mirilor un dj renumit sau o orchestra, in functie de preferintele acestora. Fiecare poate alege daca isi doreste un dj, o orchestra sau si dj si orchestra.

De-asemenea, facem precizarea ca in ceea ce priveste muzica, depinde foarte mult totul de genul nuntasilor. Daca acestia sunt tineri si plini de viata, atunci cu siguranta un dj va reprezenta o solutie utila, pentru ca dj-ul pregateste playlist-ul care sa tina tineretul pe ringul de dans.

Daca exista multi oameni invarsta, atunci acestia vor dori sa asculte mai mult muzica unei orchestre care poate sa interpreteze diferite genuri muzicale, de la muzica populara, la romante, manele, etc.

Asadar, este foarte greu ca mirii sa opteze singuri pentru cele mai bune servicii dintre toate cele prezentate in randurile de mai sus, insa cu ajutorul unui wedding planner bun, vor alege cele mai bune astfel de servicii.

Daca ti-a placut arata si altora!