Parcurile de distractii pe care trebuie sa le incercati macar o data in viata

Se spune ca trebuie sa ne pastram toata viata sufletul de copil, iar pentru acest lucru, ar trebui sa apelam la mici artificii care sa ne ajute. Unele dintre aceste mici ajutoare sunt chiar parcurile de distractii,  locuri iubite atat de cei mici, cat si de cei mari.

Asadar, in cazul in care v-ati planificat deja sejurul intr-o tara straina, sunt sanse foarte mari ca acolo sa gasiti un parc de distractii. Pe de alta parte, daca va doriti sa aflati unde puteti gasi cele mai bune locuri pentru distractie maxima, atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Haideti sa vedem impreuna ce am descoperit!

Port Aventura din Spania

Unul dintre cele mai frumoase parcuri de distractii este chiar Port Aventura, din Spania, situat chiar langa Barcelona. Deci, in cazul in care ati planificat un mic sejur in Barcelona, va recomandam sa pastrati o zi si pentru Port Aventura, caci nu veti regreta experienta.

Pe langa diversitatea de carusele, aici va asiguram ca veti descoperi adevarata distractie. In plus, Port Aventura aduna anual turisti din toate colturile lumii, acest lucru reprezentand un prilej foarte bun pentru dumneavoastra de a descoperi un loc multicultural. Cine stie, poate va veti face noi prieteni! 

Europa Park din Germania

Un alt parc de distractii ce nu trebuie ratat nicicum este Europa Park, situat in Germania, mai exact langa Stuttgart. Adrenalina este la tot pasul, iar acest lucru se vede inca de la primii pasi in cadrul parcului.

Ca o mica recomandare, sugestia noastra este sa va luati macar o zi libera pentru acest parc, pentru ca doua sau trei ore nu sunt suficiente pentru a-l putea descoperi. Mai mult decat atat, fiind situat langa Stuttgart, o destinatie destul de placuta de turisti, nu aveti cum sa va plictisiti.

Thorpe Park din Anglia

Suntem convinsi ca Anglia, si mai ales Londra, se afla de mult timp pe lista destinatiilor de vacanta, asadar, in cazul in care reusiti sa ajungeti in Londra, nu ar trebui sa ratati Thorpe Park, un parc de distractii situat chiar langa capitala.

Daca va tenteaza domeniul SF, fiind un mare fan carti si filme, atunci acest parc de distractii va va placea cu siguranta. Ca si in cazul celorlalte parcuri mentionate, rezervati-va macar o zi pentru a-l descoperi pentru ca distractia este la ea acasa in acest loc.

In incheierea articolului…

Pentru a va putea bucura de cele mai frumoase destinatii in compania oamenilor dragi, nu va mai ramane decat sa aveti un mijloc de transport care sa faca din acest vis realitate. Iar pentru acest pas, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, cu ajutorul carora sa puteti ajunge la destinatiile mult dorite.

Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt intotdeauna atent verificate, astfel incat dumneavoastra sa fiti in siguranta, indiferent de zi sau locul in care ajungeti. Tot ce mai ramane de facut este sa ne contactati chiar acum!

Daca ti-a placut arata si altora!