Sfaturi pentru a cumpara cel mai bun toner

Imprimanta este unul dintre cele mai importante accesorii utilizate in multe afaceri comerciale. Tonerul este cea mai scumpa parte a imprimantei si multi proprietari de afaceri cauta in mod constant cea mai atractiva oferta cartus laser.

De fapt, statisticile indica faptul ca programul general de plata pentru cartusele de toner este de sapte ori mai mare decat costul unei imprimante utilizate pe o perioada de cinci ani.

Cu o statistica atat de severa, este esential sa invatati cele mai eficiente modalitati prin care pot scadea costurile de imprimare ale afacerii si cum se pot economisi bani pe cartusele de toner. Iat acateva sfaturi care va pot fi de mare folos:

1. Luati in considerare utilizarea de cartuse de cerneala si toner compatibile / reconstruite.

Cumpararea cartuselor de imprimanta terte (sau „generice”) este o modalitate excelenta de a reduce costurile fara a fi nevoie sa pierdeti calitate sau performanta – cu toate acestea, acesta este doar cazul cand cumparati de la comercianti cu amanuntul de renume.

Un asemenea comerciant de exemplu mentine preturile scazute folosind componente din plastic reciclat pentru cartusele refabricate.

Cartusele compatibile sunt confectionate din materiale noi, provenite de la producatori de incredere, cu preturi competitive. Retailerii de cerneala / toner va transmit economiile, astfel incat sa puteti obtine calitatea de care aveti nevoie, fara a rupe banca!

Asigurati-va ca distribuitorul pe care il cumparati respecta standardele industriei prin testarea produselor lor. Toate cartusele de cerneala si toner de la un comerciant de renume au trecut inspectia si sunt garantate sa functioneze in siguranta in imprimanta dvs.

Comerciantii renumiti ofera cartuse de cerneala / toner compatibile si re-fabricate pentru fiecare model important de marca si imprimanta, inclusiv (fara a se limita la) cerneala HP, cerneala pentru imprimanta Canon si toner Brother.

Cautati garantii de produs pentru a sti ca nu veti fi lasati la frig daca exista probleme cu cartusele de imprimanta. Fiecare cartus de cerneala si toner trebuie sa fie protejat de o garantie completa pe tot parcursul unui an, cu asistenta pentru toata viata pentru toate produsele noastre.

2. Determinati nevoile imprimantei.

Poate parea evident, dar nu exista niciun motiv sa cheltuiti bani pentru lucrurile de care nu aveti nevoie.

Inainte de a cumpara un pachet imens de cerneala sau toner, ganditi-va care sunt cartusele de care are nevoie imprimanta dvs., ce cartuse aveti deja (si cat de multa cerneala / toner aveti in fiecare culoare) si cata cernela sau toner veti utiliza in mod realist inainte ca, cartusele de imprimanta sa se usuce sau treaca la data de expirare (cele mai de renume cartuse de imprimanta au un termen de valabilitate de doi ani daca sunt lasate nedeschise si stocate corespunzator).

Multe imprimante sunt monocromatice, ceea ce inseamna ca produc documente si imagini doar in negru si gri. Imprimanta dvs. necesita atat cartuse negre, cat si color, sau aveti nevoie doar de cerneala / toner negru?

3. Evalueaza-ti propriile nevoi de tiparire.

Tiparesti in primul rand la serviciu, acasa sau ambele? Cat de des? Daca sunteti ca majoritatea profesionistilor care lucreaza, probabil aveti nevoi separate de tiparire la birou si acasa (tiparirea de e-mailuri, bilete de concert, raportul scolii copilului dvs., etc.). Este posibil sa aveti nevoie de multa putere de imprimare la birou, dar mai putin acasa – sau poate invers!

Majoritatea cartuselor de imprimanta sunt ca unitati cu capacitate standard (sau cu randament standard). Cu toate acestea, puteti gasi si o versiune de mare randament a multor modele populare de cartus de cerneala / toner.

Cartusele cu randament ridicat functioneaza la fel ca o unitate de capacitate standard, dar veti obtine un randament semnificativ mai mare al paginii.

Asta pentru ca cartusele cu randament ridicat contin mai multa cerneala sau toner decat omologii lor cu capacitate standard. Achizitionarea de cartuse si pachete multiple va pot ajuta sa economisiti mai multi bani.

4. Manevrati si pastrati corect cartusele.

Modul de manipulare si depozitare a cartuselor de imprimanta poate avea un impact imens asupra duratei lor. Indiferent daca incercati sa obtineti mai mult din achizitie sau doriti pur si simplu sa aflati cum sa va ingrijiti materialele de imprimare, stocarea corespunzatoare este cruciala.

Lasati cartusele de cerneala sau de toner sigilate in ambalajul lor. Puteti deschide cutia pentru a inspecta cartusul, dar nu rupeti geanta interna de plastic pana cand nu sunteti gata sa scoateti cartusul si sa il instalati in imprimanta.

Cand nu utilizati activ imprimanta dvs., opriti-o cu ajutorul butonului on / off. Dupa ce a fost pornita corespunzator, imprimanta dvs. acopera fiecare cartus pentru a impiedica uscarea acestuia.

Daca aveti un cartus de cerneala deschis pe care nu il utilizati in prezent si nu aveti capacul de protectie (daca cartusul dvs. de imprimanta a venit cu unul), puteti stoca cartusul si capetele dispozitivului intr-un recipient de stocare din plastic etans.

Daca ti-a placut arata si altora!