Sfaturi si trucuri privind bateria ALLVIEW A9 Lite

In cazul in care intentionati sa va cumparati un dispozitiv Allview A9 Lite, in primul rand este necesar sa il protejati cu accesorii compatibile, pentru a evita o eventuala inlocuire display Allview A9 Lite.

Apoi, alegandu-va dispozitivul, va fi necesar sa cunoasteti si cateva trucuri, iar despre acest aspect vom discuta in urmatoarele randuri ale articolului.

Cum sa prelungiti durata de viata a bateriei pe ALLVIEW A9 Lite?

Pentru a extinde functionarea bateriei, puteti folosi si solutii simple si destul de evidente pe care le veti gasi mai jos.

 Reglati luminozitatea

In zilele noastre, dispozitivele mobile sunt echipate cu ecrane mai mari si mai mari. Cu toate acestea, ecranul este cel mai mare devorator de energie, astfel incat daca doriti sa va economisiti bateria, ar trebui sa incepeti cu asta. In primul rand, verificati setarile de luminozitate – daca este setat aproape de maxim, acesta va manca bateria foarte repede. Cel mai eficient mod este sa-l pastrezi la mijloc, poate un pic mai aproape de minim (dar inca suficient de luminos pentru a citi).

In unele dispozitive, exista posibilitatea de a regla automat luminozitatea, care vine la indemana cu diferite conditii meteorologice.

Mod automat de economisire a energiei

Chiar si atunci cand nu utilizati dispozitivul, acesta functioneaza in continuare (sincronizare, actualizari etc.). Fiecare dintre acestea isi consuma bateria. Din fericire, Android ofera modul de economisire a energiei, ceea ce face ca dispozitivul dvs. sa utilizeze mai putina energie decat in ​​mod normal (verificare e-mail mai putin frecventa, sincronizare etc). Puteti activa acest mod oricand doriti. Mai mult, puteti seta si pornirea automata a acestui mod atunci cand bateria atinge un anumit nivel (de obicei sub 5% sau 15%). Ar trebui sa parcurgeti urmatoarea cale pentru a utiliza caracteristicile mentionate: Setari> Baterie> Mod de economisire a energiei.

Folositi „Economisire de energie” in loc de „Precizie ridicata” in Locatie

Pentru a identifica locatia exacta a dispozitivului, puteti utiliza trei surse: GPS, WIFI si reteaua dvs. mobila. Cu toate acestea, utilizarea modului „Precizie ridicata” consuma multa energie. Cand nu aveti nevoie de locatii foarte precise, puteti dezactiva semnalul GPS si puteti utiliza doar WIFI sau retea mobila (modul „Economie de energie”) – aceasta va scadea cu siguranta utilizarea bateriei. Puteti gasi optiunea de mai sus aici: Setari> General> Locatie> Mod.

Fotografii Google

Daca utilizati aplicatia Google Photos, cu siguranta vi se va cere sa faceti copii de rezerva. Daca sunteti de acord, aplicatia va efectua acele copii de rezerva in timp ce este conectata la Internetul WIFI. Cu toate acestea, nu va pasa ca fotografiile dvs. sa fie incarcate imediat pe Internet (dupa ce ati obtinut conexiunea WIFI), este posibil sa o transformati doar in „Incarcarea numai”, ceea ce va va retrai bateria.

Asadar, daca veti opta pentru un asemenea telefon, si il veti proteja ca la carte, in mod evident atat durata de viata a bateriei, cat si a display-ului si a intregului telefon, va fi una prelungita, iar telefonul se va comporta ca pana in clipa de fat

Daca ti-a placut arata si altora!