Top 7 destinatii exotice pentru 2018

Concediul este acea perioada din an in care ai in sfarsit ocazia sa te relaxezi… Dar parca ai vrea mai mult de la concediul tau decat doar o pauza de la job. Ai vrea sa vezi locuri interesante si sa traiesti experiente noi, despre care sa le poti povesti tuturor prietenilor si de care sa iti amintesti cu drag multi ani de acum incolo.

Alegand una dintre destinatiile exotice propuse de Filadelfia Turism pentru anul 2018 nu ai cum sa dai gres cu urmatorul tau concediu!

Republica Dominicana este una dintre cele mai populare destinatii exotice, atragand anual numerosi turisti din intreaga lume. Plajele cu nisip alb fin, padurile tropicale, cascadele, arhitectura coloniala si preparatele culinare inedite sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi Republica Dominicana macar o data in viata.

Mexicul a inceput de curand sa fie ales ca destinatie de vacanta de catre europeni, dar toti cei care l-au vizitat deja spun ca s-ar intoarce oricand. Aceasta este tara in care gasesti atat plaje perfecte umbrite de palmieri, cat si orase pline de culoare, cu o viata de noapte activa.

Insulele Caraibe au plaje cu nisip fin si sunt inconjurate de ape limpezi, de un turcoaz impresionant. Aceasta este destinatia perfecta pentru tine daca vrei sa explorezi o cultura fascinanta, sa faci scufundari sau sporturi nautice sau daca esti pasionat de ecoturism.

Una dintre cele mai cunoscute destinatii din Insulele Baleare este Ibiza – faimoasa pentru petrecerile sale in ritmuri de muzica rave, trance si house. Daca esti fanul petrecerilor care tin pana dimineata atunci aceasta este destinatia ta!

Insulele Canare au peisaje impresionante, plaje frumoase, vulcani incredibili si multe alte minuni naturale, deci nu e de mirare ca atrag din ce in ce mai multi turisti in fiecare an. Un concediu in aceste insule te va ajuta sa te deconectezi complet de la problemele cotidiene.

Oceanul Indian iti pune la dispozitie destinatii exotice ca Maldive, Mauritius sau Seychelles – oaze de relaxare si stare de bine frecventate de turisti din intreaga lume. Nu ai cum sa nu te indragostesti de peisajele din aceste locatii.

Africa este destinatia cu o impresionanta diversitate de animale salbatice, cu peisaje contrastante uluitoare si cu o bogatie culturala surprinzatoare, fiind un loc in care traditii locale fascinante inca fac parte din viata locuitorilor.

Ce mai astepti? Fa-ti acum o rezervare pentru una dintre cele mai interesante destinatii exotice pentru 2018!

Daca ti-a placut arata si altora!