Cum sa asortezi pantalonii cu pantofii si cum sa ii alegi atunci cand vrei sa pari mai inalta?

Pantalonii de costum vor arata mult mai bine atunci cand ii porti cu tocuri, in special cei cu picioare largi. Asa cum am mentionat anterior, designul larg al picioarelor te pot face sa pari mai scurta dar cu lungimea adecvata combinata cu tocuri inalte, ei pot functiona foarte bine la femeile scunde.

Un sfat important pentru a combina pantalonii cu pantofii este sa te asiguri ca culoarea tocurilor tale se imbina cu pantalonii. Acest lucru va duce la obtinerea unei linii verticale neintrerupte, facand picioarele sa para mult mai lungi si proportile sa arate mult mai bine.

Exista intotdeauna exceptii, asa ca poti gasi si pantofi fara toc sau cu tocul mic. Probabil vor fi momente in care trebuie sa stai mult timp in picioare sau sa te plimbi mult timp  si s-ar putea sa gasesti balerinii singura solutie pentru a-ti salva picioarele de dureri si dinsconfort ulterior.

Pantaloni skinny merg mai bine cu balerini si platforme decat pantalonii evazati. Poarta balerini frumosi daca vrei sa obtii un efect bun. Asta inseamna inclusiv sa se potriveasca cromatic cu pantalonii. Daca porti pantaloni mulati dama acestia merg perfect si cu platforme.

Un alt aspect important in ceea ce priveste pantofii, atunci cand trebuie sa fie combinati cu  pantalonii, este faptul ca vor afecta si alegerea lungimii potrivite.

Daca stii deja ca vei purta pantalonii cu balerini asigura-te ca ii probezi inainte pentru a fi sigura ca nu matura podeaua.

Daca esti in cautarea pantalonilor care sa iti faca piciorul sa para mai lung, ai ajuns la locul potrivit pentru ca Foggi are cea mai mare gama de pantaloni pentru orice tip de persoana.

Chiar daca nu esti mica de statura, majoritatea femeilor vor sa stie ce fel de pantaloni fac ca picioarele sa para mai lungi.

Pantalonii cu talie inalta sunt un mod optim prin care sa iti alungesti picioarele. Motivul din spatele acestui lucru este ca pantalonii cu talie inalta stau mai sus decat talia naturala, astfel incat ochiul vede ca picioarele  sunt mai lungi decat sunt de fapt.

Un alt motiv pentru care pantalonii cu talie inalta sunt atat de buni este si pentru ca iti pot masca destul de bine zona taliei. Daca vrei un o metoda pentru a ascunce buritca, atunci pantalonii cu talie inalta ar trebui sa fie alegerea numarul unu.

Pantalonii flare sunt de asemenea o idee buna. Sunt stransi pe coapse si devin largi de la genunchi in jos facand piciorul sa aiba o forma foarte speciala. Nu toti pantalonii de acest gen sunt identici. Unii pantaloni au sunt mai evazati decat altii. Daca esti mica de inaltime, asigura-te ca alegi un pantalon moderat in ceea ce priveste zona evazata.

Cea mai buna modalitate de a purta pantaloni pentru a alungi picioarele este sa ii imperechezi cu tocuri. Trebuie doar sa te asiguri ca pantalonii sunt suficient de lungi pentru a acoperi o parte din tocuri, astfel incat pantofii sa arate ca o extensie a picioarelor.

Cei mai buni pantaloni pentru a face picioarele sa para mai lungi sunt cei cu lungime completa, care se termina undeva aproape de varful pantofului sau la glezna.

 

Daca ti-a placut arata si altora!