Cautam afaceri de vanzare.

Cauti sa vinzi si nu reusesti? Ai incercat toate metodele posibile iar afacerea se afla inca in administrarea ta? Ti se pare ca iti este din ce in ce mai greu sa treci singur prin economia deficitara, prin taxe si impozite care aproape te lasa fara niciuun ban in cont?

Traim intr-o lume care pune un foarte mare pret, usor exacerbat poate, pe ceea ce cunoastem ca fiind conceptul de cerere si oferta. Ce este una, ce este cealalta? Cum poti obtine cel mai bun pret? Acestea sunt intrebarile la care noi incercam sa raspundem cat mai prompt, oferind in acelasi timp cele mai rentabile oferte in ceea ce priveste domeniul achizitiei de afaceri.

O afacere devine foarte dificil de intretinut, indeosebi atunci cand nu ai la dispozitie resursele necesare mentinerii ei la suprafata. Uneori, o afacere poate aduce profit printr-o adevarata si sustinuta campanie de redresare, insa alteori, chiar si cu aceasta, cel mai profitabil lucru pe care il poti face este vanzarea ei. Stim ca unele persoane se incapataneaza sa se dedice telului inspre care s-au pornit, insa competitia este destul de acerba, iar investitiile destul de greu de suportat si de gestionat.

Stim cu totii ca o afacere cu adevarat banoasa este cea in care, la final de an, din punct de vedere contabil poti trage linie fara a sta cu frica in spate. O afacere profitabila este cea care in final iti poate acoperi din punct de vedere financiar toate cheltuielile suportate de-a lungul anului, prin diverse investitii. Cheltuielile cu muncitorii, cu transportul materialelor sau a echipelor de lucru, cheltuieli de import poate, sau chiar de export, taxele acoperite, toate acestea se aduna la profitul care ar trebui sa fie clar delimitat, concurand spre a oferi o adevarata afacere de succes.

La aceasta putem adauga cheltuielile inerente de certificare a societatii in functie de specificul acesteia, dar si eventualele plati ce pot aparea de-a lungul timpului, cheltuieli de a caror existenta nu vei sti decat in momentul in care te vei lovi de o anumita situatie deficitara, sau de alta. Se poate intampla, spre exemplu, ca in cazul unui import, materialele aduse sa fie deteriorate din vina cuiva, nu conteaza a cui. Fie transportator, fie firma care a predat marfa catre transportator, acest lucru isi pierde din importanta in momentul in care beneficiarului ii sunt necesare materialele.

Ganditi-va atunci ce dezastru financiar ne-ar astepta, in ipoteza unor interminabile procese de judecata pentru aflarea vinovatului, timp in care moi trebuie sa ne mentinem afacerea la suprafata.

Noi cautam afaceri de vanzare si nu doar atat. Cautam sa oferim la randul nostru pretul corect pentru efortul depus pana in momentul vanzarii. Daca in cazul in care afacerea nu ofera niciun castig, ba cgiar te mai si determina sa vii “cu bani de acasa”, atunci noi iti putem oferi o solutie viabila de a depasi un moment dificil, sau de a prevesti un adevarat dezastru ce sta pe cale sa se intample.

In mod clar nu este lucru usor acela de a te mentine nu doar pe piata, ci in varful piramidei, in varful “lantului trofic” al afacerilor moderne. Cauti pe cineva care sa iti cumpere afacerea? Ai la indemana o solutie. Alege sa nu pierzi ceea ce ai investit de- a lungul timpului, ci sa minimalizezi pierderile prin vanzarea afacerii si acoperirea cheltuielilor de pana acum.

O afacere nu este un lucru tocmai usor. Nici de demarat, nici de administrat. Unii nu isi gasesc timpul, altii nu au la indemana resursele pentru a face din afacerile lor un adevarat brand de piata. Cauti sa vinzi? Contacteaza-ne si obtine acum cel mai bun pret pentru afacerea ta!

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top